Hulk verwacht kind met het nichtje van zijn ex-vrouw

De naam Givanildo Vieira de Souza zal niet een gevoel van herkenning oproepen, maar de aanvaller is in dienst van het Braziliaanse Atlético Mineiro. Dat doet hij niet onverdienstelijk. Ook heeft hij in Rusland gespeeld bij Zenit St Petersburg en maakte hij daar veel indruk met zijn brute kracht.

Nadat Hulk in 2019 zijn huwelijk zag stranden leek het hem een prima idee om het aan te leggen met Camila Angelo, het nichtje van zijn ex-vrouw. Zo kan het dus ook.

Zie hieronder een foto van het gelukkige koppel:

Hulk vrouw nieuwe vriendin zwanger

Een jaar na de scheiding alweer getrouwd

Hulk liet er in ieder geval geen gras over groeien en in 2020 ging het stel trouwen. Blijkbaar was de huwelijksnacht lekker productief en verwacht het stel hun eerste kind. Voor Hulk zelf is het alweer de vierde keer dat hij vader wordt. Samen met Iran Angelo de Souza heeft hij al drie kinderen: Ian, Tiego en Alice. Denk overigens niet dat Hulk van de een na de andere dame springt: in 2007 trouwde hij met Angela de Souza en in 2019 was het over.

Zie hieronder een foto van zijn ex-vrouw Iran:

ex vrouw voetballer hulk

Hulk heeft een vermogen van circa 74 miljoen euro

Financieel gezien hoeven ze zich weinig zorgen te maken. De 35-jarige spits mag dan wellicht tegen het einde van zijn voetbalcarrière aanlopen, hij heeft zijn zaken in ieder goed op orde. Zijn vermogen wordt – mede dankzij een lucratief contract destijds in China – nu geschat op zo’n 74 miljoen euro. Vooral zijn transfer naar SIPG in 2016 zorgde voor een aardige stijging van zijn vermogen. Naar verluidt bedroeg de transferprijs destijds zo’n 63 miljoen dollar.

Ook een aantal Nederlandse voetballers hebben gedurende hun carrière flink wat verdiend. Het vermogen van Robin van Persie liegt er niet om.