Het huis heeft een bijzondere geschiedenis, het was ooit in het bezit van de vastgoedmagnaat Roger Lips. Hij is in 2013 failliet gegaan en met een schuld van honderden-miljoenen gepeerd naar Dubai. Momenteel eist justitie ook nog eens 16 maanden celstraf tegen de voortvluchtige Roger Lips.

Niet alleen een van de duurste huizen van Nederland

Het onderkomen van elf miljoen is niet alleen een van de duurste huizen die Nederland rijk is, het zou ook een van de grootste huizen van Nederland kunnen zijn. De vila is zo groot dat de buren moesten verhuizen toen het werd gebouwd. De totale oppervlakte is namelijk niet minder dan 1800 vierkante meter. Wanneer je daar gaat wonen met je vriendin heb je dus kans dat je d’r een week niet terugziet.

Aan luxe geen gebrek bij het huis van Roger Lips

Dit huis heeft dan ook eindeloos veel kamers en vertrekken. Dit zijn een paar van de luxueuze features die het huis te bieden heeft. Het huis heeft niet één, maar twee bioscoopzalen, een lift en is beveiligd alsof het Fort Knox is. Daarnaast beschikt het huis ook over een binnenbad. Maar het hoogtepunt van dit huis zit hem vooral in het buitenbad, deze zit namelijk verstopt onder een terras. Met een druk op de knop kun je die zomaar tevoorschijn toveren. Toch een leuke manier om indruk te maken op je vrienden.

Het huis wordt momenteel verkocht door het internationaal gerenommeerde makelaarskantoor Christie’s. Wil jij nog meer toffe huizen bekijken, check dan dit waanzinnige landhuis of dit loft in Haarlem.