Dit koppel maakt een huis op wielen

Martin Hill en Iona Stewart kochten in mei voor 3.600 pond een vrachtwagen waarmee ze in de winter naar de Franse Alpen vertrokken. Hier ontmoette het koppel elkaar voor het eerst en ze waren vastberaden om elk jaar opnieuw terug te keren naar hetzelfde skiresort. Het idee om een huis op wielen te creëren kwam na iets te veel biertjes.

Inmiddels is het koppel in het bezit van een grote vrachtwagen, maar ze droomden verder dan alleen de Franse Alpen. Het koppel reist het liefst heel Europa rond in plaats van op één plek te moeten wonen. Daarom hebben ze hun oude Hovis vrachtwagen omgetoverd tot een huis op wielen. Eenmaal 20.000 pond en vier maanden later is het zover. De ooit zo krakkemikkige vrachtwagen is helemaal opgeknapt. Inclusief open keuken, woonkamer, apart toilet en douche en een slaapkamer is dit een prachtige transformatie.

huis op wielen MAN MAN

Zoals je hierboven kan zien, moesten ze vanaf 0 beginnen. Desalniettemin mag het resultaat er zeker wezen.

Huis op wielen MAN MAN Huis op wielen MAN MAN Huis op wielen MAN MAN
huis op wielen MAN MAN Huis op wielen MAN MAN Huis op wielen MAN MAN

Wel vaker vallen doen before and after beelden onze monden openvallen. Zie deze beelden van een oud Amsterdams vervallen kantoor welke is omgetoverd tot brute woning.