Wat is de vraagprijs op Funda?

In 2015 kocht Gregory van der Wiel een stijlvolle vrijstaande villa in Amstelveen voor maar liefst 1.350.000 euro. Hier vestigde hij een hypotheek op van minder dan 1,1 miljoen euro. Nadat hij hier een aantal jaren van genoten heeft, besluit hij de villa toch te gaan verkopen.

Wat mag dat dan precies gaan kosten? Nou hij heeft er een goede prijs voor bedacht. Hij villa staat op Funda te koop voor 2.395.000 euro, dit zou betekenen dat Gregory en zijn vriendin Rose Bertram een winst van ruim 1 miljoen euro op de villa maken. Maar krijg je nou echt waar voor je geld?

Wat heeft de villa van Gregory van der Wiel te bieden?

De koper van de villa krijgt een woonoppervlakte van een goede 379 vierkante meter, van alle gemakken voorzien. De villa beschikt over vijf slaapkamers en daarbij vier badkamers, inclusief een sauna natuurlijk. Bij de masterbedroom zit zelfs nog een hele ruime walk-in closet inbegrepen met een badkamer die beschikt over een gigantische inloopdouche met daarbij een sauna voor vijf personen.

Koken wordt ook een eitje in een luxe keuken. Binnenin het huis kom je helemaal niks tekort, maar ook buiten kun je er veel van maken. Je koopt namelijk naast de riante villa ook een achtertuin van 177 vierkante meter die zelfs op het zonnige zuiden gelegen is. Er is zelfs gedacht aan het parkeren van je auto, op de oprit is er namelijk ruimte voor meerdere auto’s.

Hieronder een aantal foto’s van de prachtige villa (bron: Funda):

gregory-van-der-wiel-keuken
Bron: Funda
gregory-van-der-wiel-badkamer
Bron: Funda
gregory-van-der-wiel-villa
Bron: Funda