Onbeperkt carpaccio eten bij het restaurant Steaks&Zo

Steaks&Zo is een restaurant gevestigd in het centrum van het Gelderse Ede. Naast de voor de hand liggende steaks serveren ze in dit restaurant ook verschillende carpaccio gerechten. Er is een aparte carpaccio menukaart met een hele lijst aan heerlijke variaties op dit rauw vlees gerecht, aangevuld met allerlei andere gerechten voor de afwisseling. Het allermooiste: je betaalt een vast bedrag om onbeperkt van de carpaccio te genieten. All you can eat carpaccio, wie wil dat nu niet?

 

Om van de gerechten van de carpacciokaart te mogen genieten betaal je €29,95. Voor kinderen is dit een kwart of de helft van het bedrag afhankelijk van de leeftijd. De lijst van gerechten heeft meer dan genoeg keus voor iedereen, met zowel carpaccio van vlees als van vis en ook voor de vegetariërs is er genoeg keuze op de kaart.

Wat staat er op de kaart?

Je kunt onder andere de volgende variaties van carpaccio bestellen:

  • Carpaccio met truffelmayonaise & oude kaas
  • Carpaccio met gekruide champignons, balsamicostroop & oude kaas
  • Pizza carpaccio met pestomayonaise & Parmezaanse kaas
  • Vitello tonnato, gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise
  • Gekookte zalm met mosterd-dille dressing
  • Gerookte ribeye met pesto & Parmezaanse kaas

Naast deze zes gerechten zijn er nog een stuk meer op de kaart te vinden, waaronder ook een pastasalade met carpaccio en carpacciowraps. Toch hoef je het niet alleen bij carpaccio te houden, want er zijn ook meerdere voor- en hoofdgerechtjes die je kunt bestellen. Uiteenlopend van soep tot macaron met gerookte eend en van dirty fries tot oosterse gamba’s. Heb je nog ruimte voor een toetje? Probeer dan de gekarameliseerde ananas met kokosmouse of churro’s met kaneelsuiker en chocoladesaus.

Reserveren via www.steaksenzoede.nl of door te bellen naar 0318-742108. Het restaurant is van maandag tot en met zondag geopend vanaf 16.30, dus je hebt zeven dagen per week de mogelijkheid om onbeperkt carpaccio te eten.