Je kan dit huis huren voor een ultieme Nerf-Battle

Houd je van Nerf? Blijf lezen. Houd je niet van Nerf? \Ook dan blijven lezen. Het Amerikaanse vakantieverhuur bedrijf VBRO heeft in samenwerking met het Amerikaanse bedrijf Hasbro, en diens merk Nerf, ervoor gezorgd dat dit huis beschikbaar is voor jou en je maten.

Dit huis staat aan de oever van de Grand Lake O’ the Cherokees in Oklahoma, niet bepaald om de hoek dus. Het hele huis is volgezet met Nerf wapens, speelgoed en andere gadgets voor actiespellen. In dit huis kunnen maar liefst 30 mensen slapen in 12 slaapkamers. Ook zijn er vijf woonkamers en een grote vlonder rond het hele huis. Kortom: je vrienden kunnen ook weer andere vrienden meenemen op deze trip.

VRBO-X-Nerf-Unveil-Lake-House-Rental-1
Foto via Hasbro

Beste bestemming voor een vriendenweekend

VRBO ziet dit huis als een goede plek om met de familie heen te gaan voor quality-time en samen te spelen met Nerf. Nee, wij zien het heel anders. Laat je familie lekker thuis en ga met je vrienden op vakantie. Wakker worden in een groot huis, zwemmen, elkaar (figuurlijk) neerschieten in een Nerf-Battle en nog veel meer; klinkt goed hè?

Vanaf 1 september is dit huis te boeken. Het zal 100 dollar per nacht zijn, dat is omgerekend 85,74 euro.

Dus waar wacht je op, boek het huis en boek je vlucht. Gaan ervoor!

Check hieronder de video van het huis:

 

VRBO-X-Nerf-Unveil-Lake-House-Rental-3
Foto via Hasbro
VRBO-X-Nerf-Unveil-Lake-House-Rental-2
Foto via Hasbro
VRBO-X-Nerf-Unveil-Lake-House-Rental-4
Foto via Hasbro