De Lidl heeft een Huawei sporthorloge in de aanbieding

De Huawei band 4e (AW70-B39), die je voor een prikkie kunt kopen, is een geweldige aankoop om te doen wanneer je wel wat extra hulp kunt gebruiken bij het veranderen van je levensstijl. Want het is als of je met dit sporthorloge een eigen lifestyle coach om je pols hebt  hangen. Je stappen worden geteld. Je slaapritme wordt gemeten en het houdt bij of je genoeg calorieën binnen krijgt.

Daarnaast is dit horloge ook een geweldige partner  tijdens het hardlopen. Dat komt door de Foot Modus van deze kleine vriend. Bij de Foot modus is het de bedoeling dat je het horloge om je onderbeen doet. Terwijl jij je dan in het zweet werkt, kan het horloge je techniek analyseren en je feedback geven om zo blessures te voorkomen.

huawei sporthorloge

Klik hier voor meer informatie over het sporthorloge 

Maar dit horloge houdt zich niet alleen bezig met hardlopen en calorieën tellen. Ook tijdens het basketballen zal hij druk bezig zijn met het verzamelen van data. Terwijl jij LeBron James probeert na te doen, meet dit horloge onder andere de hoogte van je sprong, de luchttijd, je snelheid, de afstand die je aflegt en het aantal keer dat je springt. Dit resultaat kun je onderling ook delen met vrienden. Wanneer ze dus niet geloven dat je eigenlijk best goed bent in basketbal, heb je altijd je trouwe partner om ze het te laten zien.

goedkoop sporthorloge

Check deze link om naar de Lidl website te gaan

Net als zijn gebruiker heeft dit horloge zelf ook geen gebrek aan energie. Zonder op te laden gaat dit horloge namelijk 14 dagen achter elkaar mee. Je kunt hem dus altijd om je pols houden. Ook hoef je hem niet af te doen wanneer jij jezelf na de work-out verwent met een lekkere douche, want dit Huawei sporthorloge is waterdicht. Je hoeft met dit horloge ook niet bang te zijn dat je een update van je vrienden gaat missen. Want op het scherm kunnen e-mails en social-media berichten worden gecheckt. Haal dit horloge dus voor een prikkie in huis en ga zonder sportschool alsnog fit het voorjaar in. Succes!

Meer Lidl deals? Check dan dit heerlijke massagekussen.