Waar dient Hotel V voor?

Hotel V is normaal gesproken een van de stijlvolste hotels met drie vestigingen in Amsterdam. Het coronavirus zorgt er natuurlijk voor dat er vrijwel geen toeristen in Amsterdam zijn en daarom is het lastiger om kamers te verhuren. Nu is het Hotel V niet bij de pakken neer gaan zitten maar zijn ze met een slim idee gekomen. Ze verhuren hun kamers nu niet aan toeristen, maar aan mensen die op zoek zijn naar een rustige, fijne werkplek. Het is als het ware een alternatief voor het kantoor waar men normaal gesproken naar toe gaat. Op deze manier kan je je huis dus toch nog ontvluchten en op een comfortabele plek aan het werk gaan.

Hotel V

Hoe duur is het?

We zullen je uitleggen hoe het allemaal precies in zijn werk gaat. In principe kan je een kamer huren van 8 tot 5 uur. Dit zal ongeveer overeenkomen met de tijd die jij moet werken. Je kan kiezen uit drie verschillende locaties. Deze zijn: Fizeaustraat, Nesplein en Frederiksplein. Om een dag in één van deze vestigingen van het Hotel V te kunnen werken moet je 49 euro betalen. Voor deze prijs zit gratis wifi, gratis koffie en thee, een speaker en een eigen badkamer inbegrepen. De vestiging op Fizeaustraat biedt je daarnaast ook nog gratis parkeren, gratis films en de optie voor roomservice. Roomservice is ook beschikbaar op Nesplein.

Als je lang moet reizen heb je ook nog de mogelijkheid om te overnachten. Op Fizeaustraat betaal je hier 25 euro extra voor, op Nesplein 40 euro en op Frederiksplein 70 euro. Als je hier nou graag een kamer wil huren kan je een mailtje sturen naar stay@hotelv.nl.

Thuiswerken hotel V

Bij Hotel V kan je ook eten bestellen

Eten kan je bestellen tussen 12 en 9 uur. Je kan er voor kiezen om het af te halen of om het te laten bezorgen. Op de site kan je het menu zien. Het menu varieert afhankelijk van de vestiging waar ze het eten aanbieden. Eten kan je bestellen bij de vestiging op Fizeausstraat en Nesplein.