Tiger King op Netflix

Tiger king is één van de populairste series op Netflix van de afgelopen tijd. Iedereen heeft het erover. In deze bizarre serie staat het conflict tussen Joe Exotic en Caroline Baskin centraal. Joe Exotic heeft zijn eigen dierentuin met exotische dieren die hij gebruikt voor commerciële doeleinden. Caroline Baskin heeft de organisatie Big Cat Rescue opgericht en probeert de praktijken van Joe tegen te gaan. Een andere dierenverzamelaar in deze docuserie is Jeff Lowe. Zijn vrouw was zwanger en wilde graag een nanny inhuren om haar te helpen voor het kind te zorgen. Jeff Lowe had één voorwaarde: als ze maar knap is. Met Masha Diduk is dat zeker het geval.

Masha Diduk is de knappe nanny

Masha Diduk is naast het zijn van de nanny van het kind van Jeff Lowe ook model. Als je haar ziet, kan je dat wel begrijpen. Je kan je wel afvragen hoeveel ervaring ze heeft met kinderen. Maar dat maakt voor Jeff Lowe niet zo veel uit. We kunnen hem dat wel moeilijk kwalijk nemen, want dit is een nanny waar elke man van droomt. Ze heeft dan ook wel meer dan 256 duizend volgers op Instagram. Hierop plaatst ze regelmatig pikante kiekjes van haarzelf, waar wij enorm van kunnen genieten.

De extra aflevering van Tiger King

Helaas is Masha Diduk nog niet in levende lijve te zien in de extra aflevering van Tiger King. Dit had deze aflevering wellicht wat meer kleur gegeven want deze toegift staat nu te boek als dikke flop. Bekijk hieronder de mooiste foto’s van ‘hot nanny’ Masha Diduk.

View this post on Instagram

Quarantini bikini @dollswimwear

A post shared by Masha ☾🧿🤍 (@mashadiduk) on