Horloges op de golfbaan

Een goede pot golf en een mooi horloge horen beiden tot de fijnste dingen van het leven. Hier was Audemars Piguet, de Haute Horlogerie-fabrikant, het zichtbaar mee eens. Zij organiseerden een evenement waarbij de werelden van golf en horloges moeiteloos met elkaar versmolten. Maar liefst 72 horlogeverzamelaars én golfliefhebbers werden uitgenodigd voor het afsluiten van het golfseizoen. Deze feestelijke afsluiting vond plaats bij de Els Club in Dubai.

Uitdaging tegen de beste van de wereld

De genodigden werd gevraagd om het op te nemen tegen een paar van de beste spelers uit de wereld op het gebied van golf. Om zich hier goed op te kunnen voorbereiden, werd het Stadium Concept veld beschikbaar gesteld. Op dit veld hadden zij de mogelijkheid om hun golf-skills weer op te rakelen en te trainen. De passie van Audemars Piguet voor golf kwam duidelijk naar voren in het evenement. Zo waren er negen ambassadeurs uit het internationale Audemars Piguet Dream Team aanwezig. Zij begeleidden de horlogeliefhebbers en golffanaten op de green. Ook de bekende YouTubers van Me and my Golf waren van de partij om hun kunde en kennis over te dragen. Op deze manier was er genoeg ruimte voor sportieve én fanatiek potjes.

Horloges maken de man

Voor liefhebbers van mooie, klassieke horloges was er dus genoeg om te doen én te bewonderen. Voor deze personen is er sowieso veel moois te vinden. Van vintage horloges in een modern jasje tot het heuse nieuwe James Bond horloge. Deze is ontworpen voor de nieuwe film, No Time to Die, die in 2020 zal verschijnen.