Peaky Blinders wallpapers voor op je mobiel

We geven het toe: wij zijn al jaren groot fan van Thomas, Arthur, Polly en de rest van de Shelby’s. De serie Peaky Blinders inspireert ons niet alleen door de outfits en kapsels, maar ook door de strijd om macht die in de serie wordt getoond. De Peaky Blinders lieten de eerdere vier seizoenen al zien dat zij onverwoestbaar zijn en doen dit ook in het huidige vijfde seizoen, te zien op Netflix. Mocht jij net als wij fan zijn van de serie, dan kan het zijn dat je baat hebt bij deze Peaky Blinders wallpapers. Wij selecteerden namelijk de mooiste foto’s voor je.

Thomas Shelby is dé man

The man is toch echt Thomas Shelby. Hij is niet alleen stijlvol en charismatisch, maar ook nog eens een echte eindbaas. Shelby gaat geen tegenslag uit de weg en bouwt elk seizoen aan het uitbreiden van zijn macht-imperium. Een foto van Shelby als achtergrond op je mobiel kan je daarom alleen maar motiveren.

Hoe je het ook wendt of keert, hij kan het niet alleen. In de serie krijgt hij hulp van zijn tante, broer, zus en andere familieleden. Ook wordt hij bijgestaan door andere bendeleden en mooie vrouwen. Een bonte verzameling die samen met Shelby de strijd tegen hun tegenstanders niet uit de weg gaan. Ook een reden dus om te kiezen voor een wallpaper met Shelby en zijn naaste cirkel voor op jouw telefoon.

iphone background peaky blinders

arthur shelby wallpaper

Wallpaper thomas shelbywallpaper peaky blinders

peaky blinders wallpaper

arthur shelby wallpaper

peaky blinders wallpaper

thomas shelby wallpaper

foto achtergrond mobiel

achtergrond peaky blinders

peaky blinders achtergrond

background peaky blinders iphone

 

peaky blinders wallpaper

Peaky Blinders wallpapers