“This was definitely an up week”

Taylor maakt iedere dag een video op haar werk in Nashville en laat aan haar volgers zien hoeveel fooi ze ontvangt als serveerster bij Hooters. Ze begint met de maandag en heeft wel 300 dollar aan fooi ontvangen. Ze werkt dan van 11 uur ’s ochtends tot vijf uur ’s avonds. De serveerster vertelt dat dit zelfs nog één van de minst betaalde dagen is. Het zal je verbazen hoeveel het dan op de andere dagen gaat zijn.

In de Facebook-video hieronder vertelt ze meer:

Op donderdag had ze 243 dollar aan fooi gekregen na een shift van zeven uur. Op vrijdag had ze een shift van negen uur en heeft ze maar liefs 333 dollar aan fooi verdiend. Op nieuwjaarsdag heeft ze slechts 86 dollar aan fooi verdiend omdat er maar weinig gasten waren, wat te begrijpen valt. Nog steeds niks om over te klagen, het blijft alsnog best wel veel geld voor een ‘tip’. Op zondagmiddag heeft ze vijf uurtjes gewerkt en waren er wederom weer weinig gasten. Je zou eerder zeggen dat het in het weekend druk is, maar dat valt dus flink tegen. Ze heeft 59 dollar aan fooi verdiend en is dit dus de slechtst betaalde dag van deze week.

Nog steeds komt ze uit op een totaalbedrag van 1.030 dollar na vijf dagen werken, snel verdiend dus. Ze vertelt wel dat de gasten vaak fooi geven via pin, maar dat ze aan het eind van de dag het bedrag in cash krijgen. “Serving has it’s ups and downs but this was defenitely an up week”, vertelt de serveerster. Maar ze vindt wel dat mensen dit alleen niet moeten onderschatten omdat het wel degelijk hard werken is. Bovendien is het salaris van een Hooters-serveerster extreem laag, slechts twee dollar per uur. Ze moet het dus wel écht van de fooi hebben.