Wanneer zijn de prikkels van een vrouw het hoogst?

Met onze tips word jij beter in bed, maar ze moet er natuurlijk wel zin in hebben. De meeste van ons hebben wel eens meegemaakt dat jouw dame niet zoveel zin heeft. Het vrouwelijk libido is dan niet zo hoog als je zou willen, maar hoe komt dat? Normaal merk je daar niet zo veel van, maar in een vaste relatie kom je daar wel achter. Ongeveer zo’n twee weken voor de menstruatie begint de hormoonproductie bij de vrouw een perfecte vorm aan te nemen, wat gunstig is voor het libido en dus ook voor jou.

Mannen en vrouwen verschillen nog al in hun handelingen in bed, maar dat wisten we al. Nou, bij een vrouw wordt dit gestuurd door de hormonen. Door de menstruatiecyclus gaan die hormonen door het dak en gaan het van hot naar her. De zin gaat dus ook op en neer. Als je weet wanneer de menstruatie is, dan kan je hierop inspelen.

rebound

 

Een hoog vrouwelijk libido

Als een vrouw de eisprong heeft, neemt de hoeveelheid luteïniserend hormoon en progesteron toe. In deze periode is zij erg vruchtbaar, want in feite maakt het lichaam zich klaar voor bevruchting. Hierdoor heeft de vrouw ook meer zin om van bil te gaan. In essentie is met elkaar de lakens delen namelijk bedoeld om voort te planten. De vrouw wil dus gestimuleerd worden om coïtus te hebben op de meest vruchtbare momenten.

Heeft jouw partner opeens meer zin in jou op bepaalde momenten? Dan is haar lichaam zich aan het voorbereiden op een mogelijke bevruchting. Hou je haar cyclus in de gaten, dan kan je de kans op een leuke en spannende avond vergroten. Daarnaast kan je tijdens de menstruatie extra lief voor haar zijn en ervoor zorgen dat alles in huis is wat ze nodig heeft.