Een ode aan het vrouwelijk lichaam

In het koffietafelboek Dear Future Me zijn de foto’s en verhalen van verschillende vrouwen te vinden, waaronder ook een paar bekende Nederlandse vrouwen. Zo is dit boek, zoals Jasper dit in zijn eigen woorden omschrijft, een ode aan het vrouwelijke lichaam én de mentale reis die daarbij hoort. Hiervoor stelt hij  aan 28 vrouwen de kritische vraag: “Wie ben je nou echt?”. Het doel is uiteindelijk om zoveel mogelijk geld hiermee op te halen voor goeden doelen die vrouwen in hun kracht helpen te zetten zoals Pink Ribbon, ActionAid en Return to Sender.

 

Holly Mae Brood doet haar verhaal in Dear Future Me

Zoals we al meldden, is Holly Mae Brood ook op de gevoelige plaat vastgelegd. De 29-jarige Holly Mae Brood is een Nederlandse presentatrice, actrice, danseres en zangeres en is de dochter van Herman Brood. Ze is in verschillende films en series te zien, waaronder Vals en Meisje van Plezier. Daarnaast presenteert ze ook het programma Love Island, speelt ze de hoofdrol in de wereldwijde Netflix-original film The Takeover en is ze te zien in Goede tijden, slechte tijden en Nieuwe Tijden.

Naast andere prachtige vrouwen als Katja Schuurman en Geraldine Kemper is Holly Mae Brood voor het boek Dear Future Me uit de kleren gegaan, en de resultaten zijn prachtig. Zo deelt ze met haar ruim 249 duizend Instagram-volgers een aantal van de foto’s die je in het boek van haar kan verwachten. Bekijk de foto’s hieronder:

holly brood
Foto via instagram hollybrood (fotograaf: Jasper Suyk)
holly brood
Foto via instagram hollybrood (fotograaf: Jasper Suyk)