Wie is deze knappe sportvrouw?

Paige Renee Spiranac (30) is geboren op 26 maart 1993 in de Verenigde Staten. Deze dame werd wereldwijd bekend door haar skills op de golfbaan. Als junior en won allerlei toernooien en als prof behaalde Paige succes op de Cactus Tour en was gekwalificeerd bij LPGA-kwalificatietoernooien. Hoewel ze geen vaste plek op de LPGA-Tour heeft weten te krijgen, blijft ze alsnog actief in de golfwereld.

Paige Spiranac blaast iedereen omver op social media

Paige Spiranac zit veel op social media, vooral Instagram en YouTube. Op Instagram gaat ze als een raket, want daar heeft ze al bijna 4.000.000 volgers. Insane!. Ze post daar vooral foto’s en video’s van haar afgetrainde figuur en natuurlijk is haar liefde voor golf veelvuldig te zien. Deze combinatie zorgde ervoor dat Paige steeds bekender was, en uiteindelijk ook de prijs van ‘De mooiste vrouw ter wereld’ in 2022 pakte.

Op de meest recente foto is te zien dat Paige een gedurfd kerstpakje draagt en verleidelijk naar de camera kijkt op de bank. Is toch nét wat spannender dan de Kerstman, toch? Hieronder de prachtige foto van Paige Spiranac:

Paige Spiranac
Foto via Instagram _paige.renee