Holly Madison over de bizarre regels in de Playboy Mansion 

Holly Madison is de weduwe van Hugh Hefner, de eigenaar van Playboy magazine. Ze trok het beruchte landhuis in toen ze 21 jaar was. Snel werd zij Hefners ‘nummer één vriendin’. De relatie duurde zeven jaar. Hugh Hefner overleed in 2017 op 91-jarige leeftijd. Nu vertelt Holly Madison over haar tijd in de Mansion. Dat was niet altijd rozengeur en maneschijn.

Tijdens de podcast Power: Hugh Hefner-podcast sprak zij over de regels van het huis. De meiden die er toen woonden hadden behoorlijk wat regels die hun leven beperkten. De enige regel die Holly kende voordat ze het huis in ging, was de avondklok van 21:00 uur. Dat vond ze op dat moment niet erg. ‘Iedereen sprak erover, het personeel van het herenhuis, de gasten, iedereen wist ervan. Mensen maakte er een grapje van.’, vertelde het model. Ze vond de regel zelf niet erg. Op dat moment was ze in een fase in haar leven waarin ze niet geïnteresseerd was in uitgaan of jongens ontmoeten.

‎Holly Madison was vooral gericht op hard werken en haar leven op orde krijgen. Ze ging de Playboy Mansion in met het idee dat ze maximaal één jaar zou blijven. Dat kreeg ze namelijk te horen toen het haar werd aangeboden. Het tweede wat Hefner had verboden, was het daten met andere mannen. ‘Je mocht niet met andere jongens daten, wat ik ook prima vond, omdat ik op dat moment niet geïnteresseerd was in daten. Daarnaast mocht je geen eigen appartement hebben. Toch waren er een aantal vrouwen die dat wel hadden, ze hielden het alleen geheim voor Hefner.’

Eerder vergeleek Holly Madison de Playboy Mansion al met een sekte. Hefner probeerde hun liefdesleven te beheersen, maar hij had ook strikte verwachtingen over hoe de vrouwen er uit moesten zien. Allemaal blond haar en goed gekleed. Dat was de reden dat de meiden in de Mansion ieder 750 dollar per week als kleedgeld.