Amanda Holden kust onder de mistletoe met Ashley Roberts

Amanda Holden is een Britse actrice en presentatrice. Je kan haar kennen als jurylid van het programma Britain’s Got Talent. Ze is momenteel co-host van de Heart Breakfast radioshow met Jamie Theakston op de doordeweekse ochtenden. Ashley Roberts doet hier ook aan mee. Zij is bekend als danseres, zangeres en ook als presentatrice.

Vandaag was de laatste aflevering van het jaar van het programma Heart Breakfast. Amanda Holden bedankt met haar Instagram-foto iedereen die het afgelopen jaar gekeken heeft naar het programma. Ook vertelt ze dat Heart Breakfast de grootste commerciële ochtendshow is in Amerika en Europa. Op de foto is Amanda Holden samen met haar vrouwelijke collega Ashley Roberts te zien. Ze staan in hun elven pakje onder de mistletoe en geven elkaar een kus. Ze wensen iedereen fijne feestdagen. Onder de foto schrijft Amanda het volgende ‘Laatste show van het jaar en we gingen er uit met een knal. #merrychristmas aan jullie allemaal.. We waarderen het dat je bij ons bleef en van @thisisheart de grootste commerciële ontbijtshow van UK en Europa hebt gemaakt. We zouden het niet zonder jullie kunnen! Ik heb een #Elf gekust en ik vond het leuk’.

Ook onze Nederlandse presentatrice Sylvie Meis doet mee aan de kerstfoto’s op Instagram. Ze plaatst een foto in een wel heel kort jurkje.