De carrière van de Nederlandse dj Martin Garrix

Martijn Gerard Garritsen (26), beter bekend onder de artiestennaam Martin Garrix, is een Nederlands dj uit Amstelveen. Garritsen begon op zijn elfde te draaien als dj voor familie en vrienden op kleine feestjes. Met zijn talenten maakte hij al heel snel grote stappen. In het jaar 2012 tekende hij bij Spinnin’ Records en een jaar later brak hij echt door met zijn nummer ‘Animals’.

Martin Garrix heeft al op hele grootste podia ter wereld gestaan, waaronder Coachella en Tomorrowland. Daarnaast heeft hij ook samenwerkingen gehad met de grootste artiesten ter wereld zoals David Guetta, Avicii en Dua Lipa. In 2016 richtte Martin Garix zijn eigen platenlabel op: Stmpd Rcrds. De 26-jarige dj reist nu de hele wereld door om optredens te doen houden. Van Amerika tot aan India, deze dj heeft het allemaal wel meegemaakt en het ziet er naar uit dat hij nog lang niet klaar is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Martin Garrix (@martingarrix)

Hoeveel betaal je voor een optreden van 60 minuten?

Martin Garrix is een van de grootste dj’s ter wereld en wordt keer op keer erkend voor zijn talent. Een optreden van de Nederlandse dj is daarom ook zeker niet goedkoop. Mocht je deze dj willen inhuren voor een optreden of feestje dan ben je flink wat geld kwijt. Martin Garrix vraagt voor een optreden van 60 minuten maar liefst 80.000 euro. Ja, je leest het goed. Geen wonder dat het vermogen van Martin Garrix zo hoog is dat hij zich de rijkste BN’er onder de 40 jaar mag noemen.