Wie is Chahid Charrak?

Chahid Charrak dus. Deze inmiddels 31-jarige man heeft het goed voor elkaar. Hij stopte op zijn veertiende met school, wat goed uitpakte voor hem. Hij wist zichzelf namelijk op de kaart te zetten. Inmiddels bezit hij zes succesvolle ondernemingen in de tegel- en sanitairbranche met meer dan 100 mensen in dienst én heeft hij flink wat eigen vastgoed. Hoeveel pandjes bezit Dutch Performante? Dat lees je zo.

Ook in zijn eigen pandje zit hij zeker niet verkeerd. Hij woont in een grote luxueuze villa en rijdt in een gouden Lamborghini. Naast dat hij succesvol ondernemer is, gaat hij tegenwoordig ook als influencer door het leven. Met zo’n 470.000 volgers op Instagram en 315.000 abonnees op YouTube is hij een grote speler in de game. Het is dan ook niet gek dat hij ook hier een aardig centje mee verdiend.

Hoeveel pandjes bezit Dutch Performante?

Al met al weet hij zichzelf dus prima te onderhouden met al deze inkomsten. Hij is dan ook een slimme investeerder en heeft inmiddels al flink wat pandjes op zijn naam staan. In de video met JayJay Boske vertelt hij dat inmiddels wel 40 pandjes in the pocket heeft en dat dit blijft oplopen.

Hij begon samen met zijn compagnon met het kopen van een eengezinswoning, welke hij in drie delen opsplitste. Al snel viel het kwartje en inmiddels zitten ze er helemaal in. Zo vertelt hij: “M’n compagnon kocht er eergisteren nog een van € 1 miljoen, vorige week een van €2,5 miljoen in Rotterdam, daar komen 25 appartementen in. In Almere-Haven heeft hij er een gekocht voor voor € 3,6 miljoen.” Dat Chahid Charrak niet mag klagen, is dus wel duidelijk. Deze man is helemaal on fire en blijft groeien, maar daar werkt hij ook ontzettend hard voor.

Bekijk de desbetreffende YouTube-video hieronder:

Nu je weet hoeveel pandjes Dutch Performante op zijn naam heeft staan, ben je misschien ook benieuwd naar zijn goedgevulde zakken. Lees ook wat het vermogen van ondernemer en YouTuber Dutch Performante is.