Hoe maak je kans op de ADE Festival-passen?

De kaarten komen natuurlijk niet aanwaaien, jij zal er iets voor moeten doen. Echter is het de moeite meer dan waard wanneer jij flink kan feesten van 13 tot en met 17 oktober. Toch?

De spelregels zijn simpel. Gedurende aankomend weekend (8, 9 en 10 oktober) worden er verschillende tips vrijgegeven. Wie de aanwijzing weet te ontcijferen, kan de straat op voor de jacht naar een ticket. De racevogel onder ons die als eerste op de juiste locatie de verstopte tickets vindt, krijgt namens Desperados samen met een vriend(in) toegang tot elk ADE-event dat van 13 t/m 17 oktober gehouden wordt. Ja je leest het goed! Dat wordt feesten.

De tips verschijnen vanaf aanstaande vrijdag op de website van Desperados. Je moet wel snel en scherp zijn. De tips verschijnen namelijk die drie dagen op drie vaste tijdstippen online, namelijk 12.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur. Ook kan je je inschrijven voor de mailing zodat jij de tips direct ontvangt. Dit is toch een kleine voorsprong op de mensen die het niet doen.

ADE 2021

ADE telt inmiddels meer dan 250 evenementen, die op meer dan negentig locaties plaatsvinden. Deze evenementen lopen van 13 t/m 17 oktober, van 6.00 tot 00.00. Wil jij je al helemaal voorbereiden en dé perfecte festivalmarathon samenstellen? Bekijk dan het festivalprogramma van het Amsterdam Dance Event en plan alvast je onvergetelijke weekend. Cheers!