Ronnie Flex zijn carrière

Ronell Langston Plasschaert, beter bekend als Ronnie Flex, is geboren op 16 april 1992 in Cappelle aan den IJssel. Ronnie begon zijn carrière in 2014 toen hij doorbrak met zijn hit Zusje samen met Mr Polska. Daarna volgde een nummer samen met Lil Kleine, waarmee hij maar liefst drie weken in de top 40 op nummer één heeft gestaan. Sinds deze doorbraak is Ronnie niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphop-scene en heeft een glansrijke carrière op zijn naam staan.

 

Verder heeft de zanger meegedaan aan verschillende televisie-programma’s zoals Expeditie Robinson, The Masked Singer, Jachtseizoen en was hij in 2019 jurylid bij It Takes 2. Maar hier blijft het niet bij. Ronnie heeft in 2018 namelijk ook samen met CoolCat zijn eigen kledinglijn uitgebracht en heeft zich in 2021 aangesloten bij The Streamers. Kortom, een fantastische carrière; en dat op zijn 30-jarige leeftijd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NORI (@ronnieflex)

Dit verdient hij per optreden van 30 minuten

Zoals vele artiesten kun je Ronnie Flex dus ook boeken voor evenementen of jouw eigen verjaardagsfeestje, alleen moet je dan wel diep in de buidel tasten. Volgens Artist Bookings komt de richtprijs per optreden van een half uur voor Ronnie Flex namelijk neer op 17.500 euro. En dan ben je er nog niet, want naast deze richtprijs komen er ook nog 7% Buma-kosten (muziekrechten) bij en is het bedrag exclusief btw-kosten. Tot slot komen de kosten van het podium er ook nog bij, mocht de locatie dat niet hebben. Hiervoor kan je rekenen op een bedrag van gemiddeld 700 euro. Dat is niet niks voor slechts 30 minuten.

Mocht je nu benieuwd zijn naar wat andere artiesten verdienen per optreden check dan het torenhoge bedrag wat Suzan en Freek per optreden weten binnen te slepen.