Lekker goedkoop met vrienden op trip naar Londen

Er is voor een vriendengroep niets leuker dan samen een mannenweekend plannen. Even genieten van elkaars gezelschap onder het genot van een biertje en kunnen doen waar jullie zin in hebben. Vind jij dit ook zo herkenbaar? Dan is dit echt iets voor jou. Met deze deal kun je namelijk voor slechts € 91,- met je vrienden op trip naar Londen en dat wil je absoluut niet missen.

Bij deze deal brengt de trein jullie rechtstreeks van Amsterdam naar Londen, waardoor je binnen vier uur in de Engelse hoofdstad bent. Dit duurt natuurlijk iets langer dan met het vliegtuig, maar het bespaart je veel ongemak. Zo zijn de stoelen een stuk comfortabeler dan in een vliegtuig, heb je gewoon WIFI in de trein en heb je geen gedoe met de lange rijen op het vliegveld.

Let goed op de prijs voordat je je trip boekt

Het klinkt natuurlijk fantastisch om maar voor € 91,- een retourticket te kunnen boeken naar Londen. Maar let goed op, want hier zitten wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo is een retourticket naar Londen niet iedere dag € 91,- en kan de prijs erg op lopen als je het reisje kort van te voren boekt. Zorg er dus altijd voor dat je de reis een aantal maanden van te voren vastlegt en het liefste op een vroege tijd. Zo ben je namelijk altijd het goedkoopste uit en kom je net voor onaangename verrassingen. Check de website van NS International voor de tickets.

vriendentrip naar londen retour trein

Veel pubs en bezienswaardigheden in Londen

Londen is natuurlijk een van de mooiste en gezelligste steden van Europa en is daarom ook de perfecte locatie voor jullie volgende mannenweekend. Zo zijn er enorm veel bezienswaardigheden, zoals de Big Ben, London Eye, Buckingham Palace en de Tower Bridge. Maar daarnaast zijn er ook genoeg pubs waar je gezellig kunt borrelen en kunt genieten van een goede portie Fish and chips. Dat klinkt niet verkeerd!