Het onderzoek van Manual

Manual, een onderzoekscentrum, heeft een uitgebreid onderzoek gedaan naar wat het aantal bedpartners van de gemiddelde man is, dus ook hoeveel bedpartners een Nederlandse man gemiddeld heeft. Ze onderzochten daarvoor data uit 35 verschillende landen en kwamen met opvallende conclusies. Wereldwijd gezien verliest de man zijn maagdelijkheid tussen zijn zeventiende en achttiende levensjaar en daarin zijn IJslanders de vroegste vogels. In IJsland gaan de mannen van rond de 15 al voor het eerst het bed delen met een vrouw.

Op plek 1 van alle landen staat Turkije. Daarna volgen Australië en Nieuw Zeeland. De cultuur is daar blijkbaar iets losser en de gemiddelde man heeft in heel zijn leven geslachtsgemeenschap met zo’n 13 verschillende vrouwen. De heren uit China en India zijn juist het tegenovergestelde. Zij doen het een stuk rustiger aan met 3 ‘slechts’ bedpartners in hun leven. Deze cijfers zijn gemiddeld genomen natuurlijk.

Hoeveel bedpartners heeft een Nederlandse man gemiddeld?

Nederland staat op plek 26 met gemiddeld 7 bedpartners per man. In tegenstelling van het beeld wat weleens gecreëerd wordt onder de Nederlandse mannen, valt dit aantal ontzettend mee. Hier in Nederland hebben mannen gemiddeld met 7 mensen het bed gedeeld en bij het buurland Frankrijk is het cijfer 8 en bij de Duitsers is dat 6 bedpartners. De Belgen staan niet in de grafiek. De West-Europese landen staan vrij laag op de lijst. De Italiaanse mannen staan daarentegen wel op plek 9, maar verder valt het reuze mee. Misschien zijn we toch preutser dan we denken.

Onderzoek wijst uit: zoveel bedpartners heeft een Nederlandse man gemiddeld

Heb jij er al een aantal dates opzitten met een leuke dame en vraag jij je af of ze met je naar bed wil? Na zoveel dates gaan vrouwen gemiddeld met iemand naar bed.