Wat heeft de te koop staande woning te bieden?

Dit Funda-droomhuis ligt gelegen in Oss, een stad in de provincie Noord-Brabant. Het gigantische landhuis is écht van alle gemakken voorzien. Maar dat mag natuurlijk ook wel voor de prijs die je ervoor betaalt.

Zodra je het erf betreedt, zie je een riante oprijlaan, een immens grote tuin én het rieten dak van het prachtige landhuis. Het stulpje heeft een totale woonoppervlakte van ca 368 m², dus aan ruimte geen gebrek.

villa in brabant te koop op funda

Als je binnenkomt in dit huis valt je vast direct op hoe modern het gehele huis ingericht is. Zodra je de sfeervolle living binnenloopt,  vallen je ogen vast direct op de grote gashaard en het aquarium. Niet gek, die twee bepalen voornamelijk de sfeer op de begane grond. Verder vind je daar op de begane grond ook een masterbederoom met handgemaakte meubels en een geheel eigen luxe badkamer. Deze is voorzien van een whirlpool, dubbele wastafels, stoomdouche, toilet en openslaande deuren naar het terras toe. Verder vind je op deze vloer de op maat gemaakte keuken, die voorzien is van diverse inbouwapparatuur zoals een stoomoven, koelkast en koffieapparaat. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers die allen voorzien zijn van airconditioning, enkele met dakkapel en vaste kasten en een tweede badkamer. Kortom: genoeg ruimte voor de hele familie.

Zoals eerder gezegd: de villa is van alle gemakken voorzien Zo kun je bijvoorbeeld je eigen auto kwijt in de ondergrondse parkeergarage van het huis, optimaal ontspannen in jouw eigen jacuzzi en heb je de mogelijkheid om lekker gebruik te maken van jouw eigen buitenzwembad.

funda woning oss

Je kunt wel concluderen dat het huis erg duurzaam is. Er zit namelijk een dak- muur- en vloerisolatie in. Daarnaast zijn er ook nog eens ramen met dubbelglas in de villa geplaatst. Zo kom je dus de winter wel warm door!

Wat is de vraagprijs van de villa in Oss op Funda?

Voor dit alles moet een koper een bedrag van maar liefst 2,5 miljoen euro over hebben. Bekijk meer foto’s van de woning in Oss hieronder (Funda):

woning met groot perceel te koop woning met jacuzzi te koop in Oss

woning met grote oprit

In het altijd gezellige Brabant zijn er meer waanzinnige woningen te vinden. Bekijk eens het mooiste penthouse van Eindhoven.