Hoe makkelijk gaat het opzeggen van Videoland?

Je zou denken dat het opzeggen van een abonnement niet heel moeilijk kan zijn. Toch hebben veel mensen moeite met het opzeggen van Videoland.

Het steeds meer digitaliseren van alles wat online te vinden is naar een mobiele app maakt de mens soms lui. Het opzeggen van Videoland doe je namelijk niet via de app op je telefoon, maar dit kan alleen via de website van de streamingdienst.

Via deze stappen zeg jij je Videoland account op:

1. Ga naar www.videoland.com en log in met je aanmeldgegevens;

2. Klik op het hoofdprofiel en voer eventueel de pincode in;

3. Kies vervolgens het profielicoon rechtsboven en klik op ‘Account’;

4. Kies bij ‘Abonnement Informatie’ voor ‘Abonnement opzeggen’;

5. Volg de aanwijzingen op het scherm om Videoland op te zeggen.

Het is je nu gelukt om Videoland op te zeggen. Je ontvangt ter bevestiging nog een e-mail waarin staat tot wanneer je Videoland nog kan gebruiken. Het opzeggen is dus niet per direct! Na die datum gaat de streamingdienst Videoland voor jou ‘op zwart’. Let dus goed op dat het opzeggen van Videoland niet via de app gaat. Dit kan helaas nog niet. Je moet echt de bovenstaande stappen volgen voor het opzeggen van Videoland.

Geldt er een opzegtermijn voor je account op Videoland ?

Als nieuwe gebruiker van de streamingdienst Videoland krijg je 14 dagen gratis toegang tot alle films en series. Je zit binnen die 14 dagen nog nergens aan vast en je kan je abonnement elk moment opzeggen zonder dat er kosten in rekening worden gebracht. Ben je hier echter te laat mee, dus zijn de 14 dagen verstreken, dan wordt je lidmaatschap automatisch omgezet naar een betaald pakket. Ook dan kan je elk moment nog je Videoland account opzeggen. Houd er dan wel rekening mee dat er een opzegtermijn van een maand aan vast zit.

Heb jij soms last van een storing op Videoland? Check dan hoe je een Videoland storing kan oplossen.