Woonboot in Groningen staat te koop op Funda

We hebben het dan over een heuse woonboot, voor de schappelijke prijs van 115.000 euro. Gelegen aan de Oosterhamrikkade 1029 in de Vogelbuurt beschikt deze woonboot over 45 vierkante meters en 1 slaapkamer. Ook hoort er een tuin bij de woning. Gelegen in het hartje van Groningen heb je bovendien nog de beschikking over een parkeerplaats, wat het allemaal extra interessant maakt.

 

Het is echter niet allemaal dikke pret want aan de foto’s is te zien dat er heel wat moet gebeuren. De tuin ziet er op de foto’s een beetje treurig uit en de boot ziet er van de buitenkant uit alsof het ook wel een verfbeurt kan gebruiken. Er moet dus veel gebeuren aan deze woonboot, die op loopafstand van de binnenstad ligt. Voor veel mensen was dit duidelijk geen bezwaar want op de advertentie op Funda.nl staat te lezen dat er geen bezichtigingen meer mogelijk zijn door de massale belangstelling.

Het interieur van de woonboot

Van binnen ziet het er allemaal prima, maar verouderd uit. Het is vrij knus, maar er is toch ruimte voor een keuken, lounge-area, grote tafel, meerdere boekenkasten en een kachel. Bij de deur is een opslagruimte voor hout te zien waarmee je de kachel kunt stoken. Ook is er een slaapkamer met ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. Daarnaast is er nog een wasruimte in de woonboot te vinden.

Tot slot is de badkamer ook toe aan flinke opknapbeurt. Er is roest te zien en het lijkt nogal verouderd. De woonboot is dus perfect voor iemand die houdt van klussen, of geen bezwaar heeft tegen een rommelige woning. Bekijk hieronder nog wat meer foto’s van de woning:

huiskamer 553_2160 slaapkamer wasruimte 587_2160