Kijk schat, zonder handen!

Door de technologie van zelf rijdende auto’s is het verleden tijd met de handen aan het stuur. Je kunt ondertussen lekker een boekje lezen, spelletjes spelen op je telefoon, emails beantwoorden, een eigen karaoke bar oprichten of zelfs seks hebben tijdens het rijden. Dat stelt een onderzoek in de Annals of Tourism Research. Scott Cohen, een professor aan de Universiteit of Surrey, zegt dat het slechts een natuurlijke conclusie is dat seks in autonome voertuigen een fenomeen wordt.

seks in zelf rijdende auto MAN MAN

Een motel op wielen

De kans dat zelf rijdende auto’s worden gezien als motels is erg groot, aldus Cohen. In Japan en Amerika zijn er al een aantal van dit soort motels, ook wel love motels genoemd, te vinden. Hier betaal je niet voor een nacht, maar betaal je per uur. Met een zelf rijdende auto is dit fenomeen zo van de baan geveegd. Echter is het wel zo dat illegale seksgerelateerde praktijken nog steeds van toepassing zijn. Mocht een zelf rijdende auto zich op een plek begeven waar er illegale seksuele praktijken worden verricht, dan is het een stuk lastiger om dit te handhaven.

seks in zelf rijdende auto MAN MAN

Een (on)comfortabele rit

Seks hebben in een rijdend voertuig brengt natuurlijk ook de nodige risico’s met zich mee, ook al is het een machine die rijdt. Niemand wil natuurlijk iets letsel oplopen tijdens een heftige vrijpartij op de achterbank. Daarom is het van belang dat de zelf rijdende auto’s beschikken over unieke veiligheidsvoorzieningen om dit soort catastrofes te voorkomen. Hoe? Dat is nog maar de vraag. Maar Volvo heeft zelfs aan een model ontworpen waarin comfortabel slapen mogelijk wordt gemaakt door een slaap cabine.

Of dit werkelijkheid wordt is natuurlijk nog niet helemaal duidelijk. Maar analisten schatten dat de zelf rijdende auto’s in minder dan een decennium beschikbaar zijn voor het publiek. Wie van mening is dat seks in een auto sowieso niet erg handig is ook al staat de auto stil, ligt het misschien aan de positie de je aanneemt. Bekijk daarom eens deze standjes om seks in de auto wat soepeler te laten verlopen.