Je pizza kan je het beste opwarmen in de pan

Soms heb je gewoon even helemaal geen zin om te koken. En wat ga je dan wel eten? Pizza natuurlijk. Maar toch kan het nog weleens gebeuren dat je ogen groter blijken te zijn dan je maag en je nog met wat stukken overblijft. Wat moet je daar dan mee doen? Weggooien is hartstikke zonde maar de volgende dag zijn de pizza stukken echt niet zo lekker meer. Mensen doen ze wel eens opnieuw in de oven of in de magnetron, maar ook dan is het toch niet zo lekker meer als je zou willen. Toch kun jij je pizza op een hele makkelijke manier opwarmen: heb je een pan en water in huis?

 

Zo smaakt je pizza weer als vers

Maar hoe krijg je je pizza de volgende dag nou weer zo goed als nieuw? Het antwoord op deze vraag is zo simpel dat we het bijna niet durven te beschrijven. Het enige wat je namelijk nodig hebt is je pizza, een pan en ijsblokjesJe denkt nu misschien: ik wil de pizza graag opwarmen en daar heb ik geen ijsblokjes bij nodig. Toch is dat dus niet waar. Je kunt je pizza namelijk gewoon op de (hete) pan leggen, er een stuk of twee ijsklontjes naast leggen en er dan een deksel bovenop leggen. De ijsblokjes gaan dan smelten, maar het verdampte water kan niet weg door de deksel. Je creëert hierdoor een soort sauna waarin je pizza verhit zoals in een oven, maar het niet uitdroogt en juist goed van smaak blijft. Check deze video hieronder om te zien hoe gemakkelijk jij je pizza kan opwarmen in de pan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Memes By Joe (@memesbyjoe)

Ben je nou niet zo moeilijk en wil je gewoon je pizza weer warm hebben zonder gedoe? Dan kun je natuurlijk gewoon een oven of airfryer gebruiken. Eet smakelijk!

Lees ook: dit is de allerbeste manier om een vergiet te gebruiken.