Hét trucje waardoor je parfum langer blijft hangen

Vaak moet je best wat neerleggen voor een flacon van je favoriete parfum en dan is het natuurlijk wel zo fijn als je er optimaal gebruik van kunt maken. Het is natuurlijk ook doodzonde wanneer de geur maar kort blijft hangen. Gelukkig hoef je je hier niet meer druk om te maken, want het huismiddeltje vaseline schijnt de truc te zijn.

 

Waarom vaseline combineren met jouw geurtje?

De truc om jouw parfum de hele dag te kunnen ruiken is volgens deskundige Anita Bhagwandas eigenlijk heel makkelijk. Zo legde zij aan The Guardian uit dat het de bedoeling is dat je ’s ochtends vaseline op beide polsen aanbrengt en hier vervolgens parfum op spuit. Volgens de video ruik je dan aan het einde van de dag nog heel sterk jouw luchtje. Tip van de redactie: lees ook op welke plekken je parfum moet spuiten om hem langer te ruiken.

Mocht je eerst willen checken of deze truc wel echt bij jou werkt voordat je er aan begint? Dan kun je altijd eerst één pols met vaseline insmeren en de ander niet, terwijl je er parfum op spuit. Zo kom je er aan het einde van de dag achter of de truc voor jou ook werkt of dat je dit in het vervolg beter niet meer kunt doen. Maar volgens de deskundige Anita Bhagwandas zou dit wel echt moeten werken, dus zet je maar schrap voor de opmerkingen ‘Wat ruik je lekker vandaag.’

Ook is het belangrijk dat je het juiste product aanschaft. Er zijn namelijk tal van verschillende geuren voor mannen. Check ook wat het verschil is tussen parfum, eau de toilette, eau de parfum, eau de cologne en aftershave.