Een kamer of auto verhuren

Dit is een perfecte manier om geld te verdienen zonder daarvoor te hoeven werken. Verhuren werkt natuurlijk altijd goed. Misschien heb jij wel een groot huis en kan je een kamer verhuren aan een student of een expat. Misschien zijn je kinderen allang het huis uit en je kan er een ander heel blij mee maken. Dit levert jou maandelijkse inkomsten op, dat scheelt een hoop. Iets verhuren hoeft natuurlijk niet altijd een kamer te zijn, een auto kan natuurlijk ook. Misschien maak jij wel heel weinig gebruik van jouw auto, je zou het dan altijd kunnen overwegen om het te verhuren aan een ander. Geloof ons, er zijn veel mensen die daar dolgraag gebruik van willen maken en ook hier bestaan genoeg verschillende mogelijkheden voor.

 

Verkoop spullen die je niet meer gebruikt

Heb je af en toe dat je de zolder oploopt en denkt: wat moet ik toch allemaal met deze troep? Er zullen misschien genoeg oude spullen die veel geld waard zijn staan of misschien heb je wel een kast vol met kleding die je niet meer gebruikt. Je kan altijd overwegen sommige van die spullen te verkopen op het internet. Daar bestaan verschillende websites voor en het zal je verbazen hoeveel mensen daar op zitten. Je kan Marktplaats gebruiken voor jouw oude spullen en er bestaan meer websites voor het verkopen van je kleding.

oude kleren verkopen geld verdienen

Het uitlenen van spullen

Wist je dat je spullen ook kunt uitlenen voor een kleine vergoeding? Kies dan natuurlijk niet iets al te duurs, het blijft natuurlijk altijd een klein risico. Maar het is toch lekker om je spullen weg te geven en het voorts terug te krijgen voor een lekker bedrag? Je kan dit voor één keer doen en zelfs meerdere keren, de keuze ligt helemaal bij jou. Hier kun je verschillende websites voor gebruiken. Dit wist je misschien niet, maar dit is echt een ding. Wat denk je bijvoorbeeld van een naaimachine of van een laminaatknipper. Heel veel mensen hebben deze spullen eenmalig nodig en zullen dus niet besluiten om  dergelijke items aan te schaffen. Kortom: ook een hele goede manier om geld te verdienen zonder te werken.