Waar gaat de nieuwe serie over?

A Man in Full volgt het verhaal van Charles Croker. Een voormalige footballheld die aan het hoofd staat van een imperium in Atlanta. Zijn ego botst enorm met de realiteit. Hij bezit een enorm landgoed van 29.000 hectare. Hier heeft een jonge en veeleisende tweede vrouw, en een halfleeg kantoorgebouw met een enorme schuldenlast. Wanneer hij plotseling te maken krijgt met een financiële meltdown, moet hij vechten om zijn bedrijf te redden. De serie neemt je in nieuwe rijkdom en sluwe politici, waarin Croker probeert zijn positie te behouden in het midden van corruptie en verraad.

Bekijk de trailer van A Man in Full hieronder:

 

Wie spelen er in A Man in Full?

De serie wordt gedragen door een sterrencast, waaronder Jeff Daniels, Charles Croker, Diana Lane als Martha Croker en Tom Pelphrey als Raymond Peepgrasse. Met hun indrukwekkende acteerwerk brengen ze passie in de serie en slepen ze je helemaal mee in hun struggle om te overleven in de keiharde zakenwereld.

Gebaseerd op de gelijknamige roman van Tom Wolfe

A Man in Full belooft een knaller te worden. Vol drama, spanning en emoties. Met de boeiende verhaallijnen en het uitstekende acteerwerk zal deze serie je vanaf de eerste aflevering aan het scherm vasthouden. De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman van Tom Wolfe.

Dus maak je klaar voor de spannende serie A Man in Full, die donderdag 2 mei 2024 zijn debuut maakt op Netflix. Benieuwd naar nog meer nieuwkomers op Netflix? Genadeloze Italiaanse serie is sinds dinsdag op Netflix te streamen.