Waar gaat de nieuwe serie over?

In Briganti volgen we het verhaal van een jonge vrouw die haar verstikkende en treurige leven ontvlucht en zich aansluit bij een groep bandieten. Wat begint als een noodlottige vlucht, bloeit al snel op tot een onverwachte reis vol moed en durf. Onze heldin transformeert tot een geduchte leider van de bende, een strateeg die haar medebandieten leidt in een opwindende zoektocht naar gerechtigheid en een legendarische schat.

Het drama ontvouwt zich als ze zich verenigt met andere lokale outlaws in een gedurfde confrontatie met corrupte machthebbers. Samen smeden ze een gewaagd plan om een eeuwenoude goudschat op te sporen en te bemachtigen, terwijl ze de gevestigde orde uitdagen.

Bekijk hier de trailer van Briganti:

 

Wie spelen er in Briganti?

De serie wordt gedragen door de talenten van Michela De Rossi (bekend van The Many Saints of Newark) en Matilda Lutz (bekend van Revenge en binnenkort te zien in de Red Sonja-remake). Hun dynamische optredens brengen de diepte en emotie van dit meeslepende verhaal tot leven.

Briganti is gecreëerd door het team achter de populaire dramaserie Baby, ook te zien op Netflix. Met zijn meeslepende verhaallijnen, karakterontwikkeling en visuele pracht belooft Briganti een onvergetelijke toevoeging te worden aan het Netflix-aanbod.

Briganti netflix italiaanse serie

Dus zet je schrap en duik in deze historische reis vol actie en verraad, terwijl Briganti vanaf vandaag beschikbaar is om te streamen op Netflix!