Zoek naar iemand die binnen jouw ‘league’ is

Het klinkt wellicht raar (en oppervlakkig), maar mannen en vrouwen zijn meestal in iemand geïnteresseerd die in hun ogen ongeveer even aantrekkelijk als henzelf. Als je voor iemand kiest die veel aantrekkelijker is dan jij, ben je snel bang dat diegene iemand vindt die ‘beter’ is.

Laat je baard groeien

Baardgroei straalt niet alleen mannelijkheid uit, maar ook dominantie. Dit is iets wat vrouwen over het algemeen heel aantrekkelijk vinden. Bekijk ook de mooiste baardlengte voor mannen, volgens vrouwen.

Bouw spiermassa op, maar niet te veel

Uit het onderzoek was gebleken dat vrouwen een minder lange relatie aangaan met een man die erg gespierd is. Zij zien dergelijke mannen als geschikt voor een kortstondig avontuurtje Minder gespierde mannen maakte meer kans op een lange relatie, bleek uit het onderzoek. Dus als jij een vrouw haar aandacht wil trekken, is het niet de bedoeling dat je er uit ziet als een enorme beer.

Wees vriendelijk

Uit onderzoek was gebleken dat mannen die meer vriendelijkheid en respect toonden, veel aantrekkelijker werden gevonden. Als jij helemaal het stoere mannetje gaat uithangen, bestaat er een grote kans dat vrouwen op je af kunnen knappen.

hoe ben je aantrekkelijker voor een vrouw

Draag de kleur ‘rood’

In een onderzoek heeft een man twee foto’s laten maken. In één foto had hij rood aan en in de ander foto groen. 55 vrouwen hebben naar de foto’s van de man gekeken en gingen op basis daarvan een cijfer geven. Daaruit is gebleken dat de grootste hoeveelheid vrouwen voor de foto met het rode shirt kozen.

Maak haar aan het lachen

Uit onderzoek is gebleken dat veel vrouwen zich meer aangetrokken voelen tot een man die ze veel aan het lachen maakt. Gek genoeg is dat bij mannen weer anders. Mannen voelen zich juist minder aangetrokken tot een vrouw die hen aan het lachen maakt. Een man met veel humor vinden vrouwen superaantrekkelijk. Veel vrouwen kunnen dit moeilijk weerstaan.

Laat een hond uit

Dit klinkt natuurlijk raar. Waarom zouden vrouwen zich meer aangetrokken voelen tot een man die de hond uitlaat? Vrouwen zien mannen met een hond meer als relatiemateriaal dan mannen zonder een hond. Het geeft hen het gevoel dat de man serieus is en ook goed met kinderen om kan gaan. Een man met een hond komt ook veel relaxter en gelukkiger over.

Zet goede muziek op

Op een Engelse University hebben onderzoekers 1500 vrouwen rond de 28 jaar oud geïnterviewd. Voor hen werd complexe en simpele soorten muziek afgespeeld en er werd gevraagd of ze op de tekst konden letten. Daaruit is gebleken dat de meeste vrouwen zich meer aangetrokken voelen tot de complexe muziek. Als een man de juiste muziek draait, kan hij veel aantrekkelijker worden gevonden.

hoe aantrekkelijker voor vrouwen

Vrouwen vinden het aantrekkelijk als je op een extreme sport zit

Uit onderzoek was gebleken dat vrouwen het veel aantrekkelijk vinden als een man risico’s durft te nemen. Daaronder vallen bijvoorbeeld mountainbiking, duiken en snowboarden. Ja, gevaar vinden ze op dit gebied leuk.

Draag een sterk luchtje

Het is natuurlijk logisch dat een man lekker moet ruiken. Maar onderzoekers zijn op een apart idee gekomen en hebben stille video’s gemaakt van mannen die deodorant dragen en mannen zonder deodorant. Vrouwen hebben naar de video’s gekeken en voelden zich meer aangetrokken tot de mannen die wel deo droegen zonder dat ze wisten wie het droeg en zonder dat ze het natuurlijk kunnen ruiken. Daaruit blijkt dat mannen met deodorant een meer zelfverzekerde uitstraling hebben.

Doe vrijwilligerswerk

Vanuit een onderzoek uit 2013 is gebleken dat vrouwen het aantrekkelijk vinden als mannen vrijwilligerswerk doen. Aan 30 vrouwen was een foto laten zien van een man die op dat moment vrijwilligerswerk werk deed en anderen aan het helpen was. Alle vrouwen vonden deze man aantrekkelijk omdat hij vrijwillig anderen helpt en dat kwam volgens de vrouwen een stuk serieuzer over. Vrouwen vinden dit soort mannen meer geschikt als relatiemateriaal.