Outfits met verschillende lagen zijn perfect voor het najaar

Op sommige dagen ga je ’s ochtends warm gekleed de deur uit, om vervolgens ’s middags te worden verrast met warme zonnestralen. Op zich natuurlijk alleen maar relaxed, maar het kan zijn dat jij voor die combinatie te warm of juist te koud bent gekleed. Check daarom dit overzicht van drie outfits met verschillende lagen kleding.

1. Coltrui met overcoat

Het is één van de meest klassieke combinaties: een coltrui in combinatie met een overcoat. Jouw coltrui komt extra mooi uit doordat de overcoat niet over een omhoog staande kraag beschikt.

Ga voor een andere kleur jas dan je coltrui, en het liefst een lichter exemplaar. Combineer een zwarte coltrui dus met een beige overcoat en een donkergrijze coltrui bijvoorbeeld met een lichte jas. Mocht je een zakelijke gelegenheid hebben, dan zit je met deze verschillende lagen kleding sowieso goed.

coltrui beige mannen

Beige

Coltrui €159 Shop nu

2. Hoodie met spijkerjas

Ben jij meer van de street style, dan is bovenstaande combinatie wellicht iets te formeel. Een hoodie in combinatie met een spijkerjas is echter wat meer casual. Draag je spijkerjas bij deze look open, zodat je hoodie het beste uitkomt.

Let erop dat je een exemplaar spijkerjack uitkiest die net wat ruimer is. Zo valt ‘ie wat wijder over je hoodie. Qua hoodies kun je alle kanten opgaan, maar qua spijkerjacks is een klassiek model in blauw of grijs een goede keuze.

hoodie grijs outfit met laagjes

Grijs

Hoodie €70 Shop nu

3. Sweatshirt met overshirt

Een sweatshirt zit lekker, kun je makkelijk combineren en is dus een keuze die gemakkelijk is gemaakt. Tegelijkertijd kan alleen een sweatshirt vaak wat te koud zijn.

Eén van de looks om verschillende lagen kleding te combineren is dus door er een overshirt bij te dragen. Dit is een combinatie tussen een jasje en een overhemd. Is het net iets te warm voor een echt dikke jas? Dan is een casual en stoer overshirt de perfecte keuze. Zorg ervoor dat je ook deze een maatje groter koopt. Mocht jij de rest van je outfit qua kleur en patronen heel basic houden, ga dan voor een opvallend geruit overshirt. Dit zal dé eyecatcher van jouw outfit zijn.

grijs sweatshirt

Grijs

Sweatshirt €60 Shop nu

 

Heb jij ook hulp nodig met de schoenen die je bij die verschillende lagen kleding draagt? Check dan de schoenentrends van 2021.