Waar mannen met inhammen door de juiste coupe te nemen de schade behoorlijk kunnen beperken, zijn er voor mannen die kaal worden op hun kruin slechts twee mogelijkheden: afscheren of bedekken. En in dit geval is ‘half werk’ geen optie. Scheer het af, rock de gemillimeterde look en voel je als Jason Statham. Of bedek het haar door een naar achter dragend kapsel te dragen. Let wel op: dit is zeker niet voor iedereen geschikt.

Houd het heel kort

De gemillimeterde look is veruit de beste oplossing wanneer je last hebt van een kalende kruin. Deze look is verzorgd, mannelijk en ziet er zoveel beter uit dan die dooie mus op je hoofd. Ga geen verloren race lopen, luister naar de mensen om je heen. Krijg je vaak opmerkingen over die kale plek op je hoofd? Dan wordt het mogelijk tijd om de tondeuse tevoorschijn te halen. Omarm het. Vrouwen vinden gemillimeterd haar namelijk sexy.

kaal kruin haar man man

kalend kruin man man jason statham herenkapsels kaal kruin man man

Kam het naar achteren

Een goede oplossing mits deze goed gedragen wordt. Wanneer je je kalende kruin bedekt door je haar naar achteren te dragen dien je ervoor te zorgen dat dit er niet fout uitziet. Je wilt er immers niet bijlopen als Trump. Vermijd natte producten. Hierdoor gaat je haar namelijk glanzen en lijkt het dunner. Kies in plaats daarvan voor een mat product.

 

herenkapsels kaal kruin man man herenkapsels kalend kruin man man kapsels heren kaal kruin man man
kalend kruin haar man man herenkapsels man man kruin kalend