Vroeg of laat heeft elke man er mee kampen. Die terugtrekkende haarlijn. Dagelijks kijk jij in de spiegel en denk je dat het erger wordt. Je voelt je er onzeker over, googled ernaar en je probeert zelfs die middeltjes die toch niet werken. Stop hiermee. Kale mannen zijn sexier. Waarom? Een recent wetenschappelijk onderzoek toont aan dat kale mannen meer masculine, dominanter en sterker overkomen dan mannen met een volle coupe. Dus zie jij je haarlijn terugtrekken? maak je niet druk en pak die tondeuse. Vrouwen ervaren het als een teken van zelfvertrouwen.

thierry henry man man

Twee derde van de mannen zal haarverlies ervaren vanaf hun 35e en 85% vanaf hun 50e. Toch zit in elke vriendengroep die pechvogel die vanaf z’n 20e zijn lange manen al ziet verdwijnen. Een eerlijke mening en aanmoediging om zijn haar af te scheren is dan gepast. Gemillimeterd haar is heel normaal en sociaal geaccepteerd.

Bruce Willis kaal man man

De exacte oorzaak dat vrouwen kale mannen zo sexy vinden is nog niet aangetoond, toch zijn er enkele theorieën: Wanneer een vrouw naar een man kijkt ziet zij meestal als eerste zijn haar. Wanneer het eerder genoemde ontbreekt zal de vrouw als eerste naar de man zijn ogen kijken. Hier kun jij je voordeel mee doen. We weten namelijk allemaal hoe belangrijk die eerste indruk is. Een andere theorie zegt dat vrouwen kale mannen associëren met baby’s. Hierdoor kickt het moederinstinct in en voelen ze zich aangetrokken tot de kale man. Wij houden het liever bij theorie één.

man man kale mannen zijn sexier