De verschillende herengeuren

Er zijn zat manieren om jouw persoonlijkheid iets meer uit te laten spreken. Extravagante kleding, een opvallend kapsel of een zeer uitgesproken mening bijvoorbeeld. Ondanks dat een geurtje jouw voorkomen opvallender en anders kan maken, staan niet veel mensen stil bij het feit dat een specifieke geur vaak past bij bepaalde karaktereigenschappen.

Het deel van het brein dat geuren opneemt, is het deel dat handelt uit emoties. Geur gaat direct langs rationele gedachtes en je reageert daarmee puur vanuit emotie. We worden aangetrokken door geuren waarbij we ons comfortabel en bekend voelen. Een geur is een reflectie van je persoonlijkheid, van wat je bent, of wilt zijn. Overzelfverzekerde mannen zullen sneller een uitgesproken geur veelvuldig op spuiten, waar verlegen mannen sneller een geur in mindere mate op zullen spuiten die wat meer “mainstream is”. Maar wat zegt welke specifiek geurtype nou over de man die het draagt?

Citrus

Een makkelijke en toegankelijke type geur. Het straalt netheid, frisheid en energie uit. Het is een sportieve geur en veel mannen worden er onbewust door aangetrokken. De geur heeft namelijk daadwerkelijk invloed op het fit wakker worden en op een juiste balans tussen verfrissend en kalmte.

Gourmand

Geuren zoals chocolade, vanille, kaneel en zelfs koffie vallen onder deze categorie. Mannen die dit dragen zijn vaak sensueel en avontuurlijk ingesteld. Uitkomen voor eigen meningen en uitgesproken smaak vallen ook onder karakteristieke eigenschappen die passen bij deze geur.

Herengeuren over persoonlijkheid MAN MAN

Wood

Geuren die staan voor solide, betrouwbaarheid en mannelijkheid. Vaak gedragen door mannen die vastigheid hebben en willen bieden. Denk hierbij aan getrouwde mannen, oudere mannen en mannen die graag hun mannelijkheid laten versterken door de geur die ze dragen.

Marine

Schoon, fris en simplistisch. Mannen die deze geur dragen waarderen de schoonheid van eenvoud en minimalisme. De simpelste dingen zijn voor hen het meest waardevol en ze waarderen de kleine dingen in het leven. Ze zijn veelal zich zelf en puur.

Herengeuren over persoonlijkheid MAN MAN

Oriental

Sensuele, gedurfde en uitgesproken geuren. Net zoals Gourmand past het bij mannen die niet bang zijn op de voorgrond te treden en overal tot het einde bij zijn. Het zijn avontuurlijke ondernemende types die op feestjes meestal een erg goede toevoeging zijn aan het publiek

Bloemig

Niet de makkelijkste geur om succesvol te dragen. Het moet ├ęcht bij je passen. Mannen die deze geur dragen zijn erg comfortabel met hoe ze zijn. Oprechte zelfverzekerdheid naar zichzelf en naar anderen. Ze zijn vaak erg sociaal en avontuurlijk. Echter wordt de geur nog veel gecombineerd met donkere geuren zoals wood en leer. Zo wordt het geurtje in veel ogen net iets mannelijker gemaakt.

Elke keuze zegt wel iets over je persoonlijkheid. Geuren, kleding, mensen in je omgeving en zo ook Koffie. Dit zegt jouw koffiekeuze namelijk over je persoonlijkheid.