Villa in Ibiza

Ibiza is een mooie vakanti bestemming. Je kan er ontspannen, feesten, maar vooral lekker genieten van het mooie weer. Dit eiland is eigenlijk het totale plaatje en daarom is Ibiza als vakantiebestemming een mooie plek om te bezoeken. Je vakantie wordt natuurlijk helemaal compleet als jij met je 5 beste maten kan verblijven in deze dikke villa in Ibiza. De villa heet ‘Casa Martin’ en is een verbouwde villa met een traditionele inrichting.

Een groot voordeel van dit huis is de locatie: het huis ligt op nog geen 500 meter van het strand. De Hippie markt Punta Arabi is op vijf minuten lopen van het huis, net als Ibiza-stad, waar natuurlijk alles tot leven komt.

Mocht je nou liever in je eigen villa blijven, dan geven we je groot gelijk. De villa heeft namelijk alles wat er te wensen valt. Buiten is er een groot en open terras, gedeeltelijk met kunstgras waar je een balletje kan trappen. Ook beschik je over een flink privézwembad. Ondanks dat het huis aan een rustige weg ligt geeft het een gevoel van rust en privacy. Dit komt doordat het leefgedeelte buiten aan de andere kant van de weg ligt. Het uitzicht vanuit het zwembad op het platteland is dan ook een waar genot.

Binnen is er een grote volledige uitgeruste keuken, woonkamer en drie slaapkamers. Één slaapkamer heeft een en-suite badkamer en tweepersoonsbed, de andere twee slaapkamers hebben twee enkele bedden en delen een badkamer.

Het lijkt ons dus een goed idee om begin september die laatste vakantiedagen maar een te verzilveren, want voor 6 tientjes per persoon per nacht zit jij in deze villa in Ibiza. Wat een plaatje!

villa in ibiza villa in ibiza villa in ibiza villa in ibiza villa in ibiza villa in ibiza villa in ibiza villa in ibiza villa in ibiza

Nog niet helemaal overtuigd? Check dan ook even deze 5 dikke villa’s in Ibiza.