Kleding combinatie voor het najaar

Het najaar is weer onderweg, dat betekent dikke truien, warme jassen en layeren. Omdat niet iedereen inziet hoe zij kledingcombinaties in elkaar kunnen laten overvloeien, helpen wij jou een handje. Daarom hebben wij 5 combinatie gemaakt, die uiterst geschikt zijn voor de komende winterperiode. Zo loop jij altijd warm en stijlvol bij dit najaar.

1. Camel overcoat + Denim jeans

Een toffe menswear combo is de combinatie van een camel overcoat en een denim jeans. De overcoat werd in eerste instantie gebruikt als layer over je pak. De moderne varianten van dit item hebben een nog steeds veel weg van de originele jas, echter zijn deze ietwat korter en makkelijker te dragen.

Combineer het item met een donkere jeans en brogues. Daarboven kun je een lichtblauw overhemd dragen met daar overheen een donkerblauwe trui met een ronde hals.

camel pvercoat heren herfstjas best menswear combo's MAN MAN

 

2. Double breasted blazer + Coltrui

Voor een meer geklede look kun je een double breasted blazer combineren met een coltrui. Voor de onderkant kun je kiezen voor een denim jeans of een smalle pantalon. Hierbij is het van essentieel belang dat je de juiste kleuren met elkaar combineert. Combineer bijvoorbeeld een grijze coltrui met daarboven op een blauwe double breasted blazer.

best menswear combo's MAN MAN

3. Flannel shirt + Denim jeans

Een combo die veelal wordt gebruikt door mannen is die van een flannel shirt met een denim jeans. Een flannel shirt is ideaal voor de herfst (en winter) en wanneer je dit item combineert met een denim jeans creëer je een houthakkers look. Wanneer je een jeans wilt aanschaffen, kies dan een selvedge denim jeans. Deze jeans was je voor een lange tijd niet (tenzij het een uur in de wind stinkt). Op die manier krijgt de broek namelijk een unieke look en wassing.

best menswear combo flannel shirt MAN MAN

 

4. Pak + Trainers

Back in the days was het uit den boze om trainers aan te trekken onder een pak. Tegenwoordig is dat niet meer het geval, want het is nu hip om sneakers onder je pak aan te trekken. Je kunt niet elke sneaker combineren met een pak. We adviseren je daarom ook om minimalistische sneakers als die van ETQ of Common Projects te combineren met het pak. Zo zie je er nog steeds chique uit, echter met een moderne twist.

suit men menswear combo MAN MAN

5. Bomber + Wit T-shirt

Een van de meest klassieke combinaties is toch wel het combineren van een bomber jacket en een wit t-shirt. Deze twee items zorgen ervoor dat je er altijd goed uitziet, ondanks dat je outfit simpel is. Klik hier voor 10 stijlvolle bomber jackets die jij dit najaar kunt rocken en klik hier wanneer je wil weten hoe je een wit- t-shirt ook op andere manier kunt combineren.

heren mensear combo MAN MAN

 

Met deze best menswear combo’s hoef jij je minder vaak te haasten naar werk.