1. Camel overcoat + Denim jeans

Een toffe menswear combo is de combinatie van een camel overcoat en een denim jeans. De overcoat werd in eerste instantie gebruikt als layer over je pak. De moderne varianten van dit item hebben een nog steeds veel weg van de originele jas, echter zijn deze ietwat korter en makkelijker te dragen.

Combineer het item met een donkere jeans en brogues. Daarboven kun je een lichtblauw overhemd dragen met daar overheen een donkerblauwe trui met een ronde hals.

camel pvercoat heren herfstjas best menswear combo's MAN MAN Camel overcoat heren best menswear combo's herfstjas MAN MAN

Brook klassieke overjas in luxe wolblend

Selected Homme €240 Shop nu
denim best menswear combo heren levi's denim jeans MAN MAN

skinny fit jeans blauw 510

Levi's €110 Shop nu

2. Double breasted blazer + Coltrui

Voor een meer geklede look kun je een double breasted blazer combineren met een coltrui. Voor de onderkant kun je kiezen voor een denim jeans of een smalle pantalon. Hierbij is het van essentieel belang dat je de juiste kleuren met elkaar combineert. Combineer bijvoorbeeld een grijze coltrui met daarboven op een blauwe double breasted blazer.

best menswear combo's MAN MAN Asos double breasted blazer heren outfit best menswear combo's MAN MAN

Skinny Double Breasted Blazer In Navy with Gold Buttons

ASOS €80 Shop nu
coltrui best menswear combo's heren coltrui MAN MAN

Trui - dark grey

Benetton €40 Shop nu

3. Flannel shirt + Denim jeans

Een combo die veelal wordt gebruikt door mannen is die van een flannel shirt met een denim jeans. Een flannel shirt is ideaal voor de herfst (en winter) en wanneer je dit item combineert met een denim jeans creëer je een houthakkers look. Wanneer je een jeans wilt aanschaffen, kies dan een selvedge denim jeans. Deze jeans was je voor een lange tijd niet (tenzij het een uur in de wind stinkt). Op die manier krijgt de broek namelijk een unieke look en wassing.

best menswear combo flannel shirt MAN MAN selvedge denim heren best menswear combo MAN MAN

LEAN DEAN JEAN Dry Hemp Selvedge

Nudie Jeans €300 Shop nu
best menswear combo heren flannel shirt MAN MAN

rood geruit flanellen overhemd

Bellfield €40 Shop nu

4. Pak + Trainers

Back in the days was het uit den boze om trainers aan te trekken onder een pak. Tegenwoordig is dat niet meer het geval, want het is nu hip om sneakers onder je pak aan te trekken. Je kunt niet elke sneaker combineren met een pak. We adviseren je daarom ook om minimalistische sneakers als die van ETQ of Common Projects te combineren met het pak. Zo zie je er nog steeds chique uit, echter met een moderne twist.

suit men menswear combo MAN MAN Common projects heren best menswear combo MAN MAN

ORIGINAL ACHILLES LOW

Common Projects €325 Shop nu
Schermafbeelding 2016-10-24 om 13.35.59

double breasted suit in grey

Noak €185 Shop nu

5. Bomber + Wit T-shirt

Een van de meest klassieke combinaties is toch wel het combineren van een bomber jacket en een wit t-shirt. Deze twee items zorgen ervoor dat je er altijd goed uitziet, ondanks dat je outfit simpel is. Klik hier voor 10 stijlvolle bomber jackets die jij dit najaar kunt rocken en klik hier wanneer je wil weten hoe je een wit- t-shirt ook op andere manier kunt combineren.

heren mensear combo MAN MAN bomber menswear combo herenjas MAN MAN

Faux Suede Bomber Jacket In Beige

Pull & Bear €53 Shop nu
menswear combo herfst outfit MAN MAN

Wit T-shirt

River Island €13 Shop nu

Met deze best menswear combo’s hoef jij je minder vaak te haasten naar werk.