Benzak Denim Developers

BDD is een Amsterdam based denim-merk bekend om de fijnste Japanse doeken die op authentieke wijze worden geproduceerd. De broeken zijn ware meesterwerken: prachtige doeken, zowel authentieke als moderne fits en prachtige details. Onlangs dropte BDD een nieuwe lijn: BDD European Made. De kwaliteiten die we gewend zijn van BDD, maar dan me een andere prijs. Je shopt je BDD broek hier.

nederlandse denim merken man man

Benzak denim developers heren jeans denim merken spijkerbroek MAN MAN

BDD-006 deep indigo 15.7 oz. RHT

Benzak Denim Developers €290 Shop nu
Benzak denim developers heren broek spijker MAN MAN

BDD-016 grey blue 13.5 oz. LHT

Benzak Denim Developers €280 Shop nu

Denham

The Truth is in the Details. In 2008 richtte Jeanmaker Jason Denham het jeansmerk Denham op. In korte tijd is dit merk uitgegroeid tot een van Nederlands toonaangevende denim merken en is Denham de wereld aan het veroveren. Heerlijke fits, mooie kwaliteiten en unieke details maken dit tot een wereldspeler. Onlangs lanceerde het merk een unieke collectie in samenwerking met de heren van Art Comes First. Ontdek hier het verhaal achter Denham.

toonaangevende jeansmerken man man Denham jeans denim merken donker blauw spijkerbroek MAN MAN

Razor slim fit faded jeans

Denham €180 Shop nu
Denham jeans denim merken heren herfst broek jeans MAN MAN

Razor slim fit jeans in lichte wassing

Denham €200 Shop nu

Kings of Indigo

Amerikaanse stijl gecombineerd met Japanse details. Dit is Kings Of Indigo. En het merk mag zijn naam met trots dragen. Waar het merk in 2012 hun eerste collectie presenteerde, verkoopt het merk nu een breed assortiment bestaande uit 250 items in 12 verschillende landen. Een combinatie tussen een stijlvolle selectie en unieke Japanse items maken dit merk tot een van Nederlands denim merken die je moet kennen. Check de collectie van Kings Of Indigio hier.

kings of indigo man man 3 Kings of indogo denim merken heren jeans MAN MAN

CHARLES - Slim fit jeans - dry comfort stretch

Kings of Indigo €100 Shop nu
Kings of Indo Heren denim jeans broeken merken MAN MAN

JAMES - Slim fit jeans - garage veggie

Kings of Indigo €150 Shop nu

Ru Denim

Een merk vertelt een verhaal. Een verhaal over het product, de beleving en over de maakwijze. De Nederlandse man draagt bij praktisch elke gelegenheid een spijkerbroek. En daar zijn de jeans van Ru Denim naar ontworpen. Stijlvolle jeans met unieke details. De denims zijn geschikt voor iedere gelegenheid. De collecties zijn gebaseerd op verschillende ‘Chapters’. Je shopt de Chapter Amsterdam Capsule collectie hier.

nederlandse denim merken man man 2 Ru denim jeans heren denim merken  MAN MAN

Jean Ru Denim - Slim Type One

Ru Denim €160 Shop nu

G-star Raw

Sinds de oprichting is de filosofie van G-star ‘just the product’ en  wordt tot de dag van vandaag gewaarborgd. Iconische modellen als de Elwood hebben het merk internationaal groot gemaakt. Sinds afgelopen jaar is Pharell Williams mede-eigenaar van G-star en is het merk zich nog meer gaan richten sustainability. De unieke samenwerkingen, verschillende cross-0vers en ijzersterke collectie maken G-star tot een wereldspeler. Ontdek het verhaal hier.

Main Heren G-Star broek denim jeans merken MAN MAN

SLIM - Slim fit jeans - hydrite blue stretch

G-Star €120 Shop nu
G-star heren denim jeans merken blauw MAN MAN

MOTO 3D SLIM - Slim fit jeans - swedish blue/police blue

G-Star €140 Shop nu

Deze merken shop je bij de tofste herenwinkels van Nederland.