Stijlvolle zomerjassen voor mannen

Wij hebben voor jullie de zomerjassen in vijf categorieën gedeeld. Dit zijn volgens ons meest stijlvolle zomerjassen voor elke man in 2019. Elke outfit kan worden gecombineerd met één van deze jackets. Eerder selecteerden we de meest stijlvolle lente jassen, maar nu is het echt tijd voor een stapje verder. Check it out:

1. Denim jacket

Het is ondertussen wel bekend dat denim erg populair is. Een denim jacket is heel makkelijk te combineren met elke outfit. Je kan de spijkerjas dragen in de lente en in de zomerDit is onze selectie:

2. Leren jassen

Eén van de stijlvolste investeringen voor de man, een leren jas. Met deze jas maak jij je stoere outfit helemaal compleet. In onze ogen kan je het beste een jas van écht leer nemen in plaats van eentje van namaak leer. Het is namelijk het geld meer dan waard. Dit is onze selectie: 

3. Herrington jacket

Dit lichtgewichte jasje heeft een ietwat formelere look. Hij is net iets korter dan de meeste jackets, maar dat maakt hem zeker niet minder stijlvol. Het zijn mooie jassen voor de nette man. Dit is onze selectie:

4. Bomber jacket

De welbekende bomber jacket is weer terug van weggeweest. Dit is een van de meest allround zomerjassen voor de man. Zo kan je een olijfgroene nylon variant dragen voor een casual look. Ook is het mogelijk om een donkere katoenen bomber jacket te rocken op een pantalon in combinatie met sneakers. Dit is onze selectie:

5. Suède jacket

Eén van de mooiste stofferingen vind je in een suède jas. Deze mogen wel wat kosten, maar dan heb je ook écht een eyecatcher van je outfit. Dit is onze selectie:

Mocht je nou rekening moeten houden met een budget, dan zijn dit de stijlvolste zomerjassen onder de 50 euro. Zo kan jij ook stijlvolle jassen dragen zonder een fortuin kwijt te zijn.