Spijkerjas voor mannen

De spijkerjas komt voor in talloze soorten en maten. In het zwart of grijs. Met én zonder teddy kraag. Ga zo maar door. In onze ogen is er echter één spijkerjas die altijd op nummer één blijft staan: een basic blauwe spijkerjas. Zo rock jij deze stijlvol

Met T-shirt en zwarte jeans

Een iconische classic die het altijd goed doet. Stijlvolle sneakers, zwarte jeans, wit T-shirt en een blauwe spijkerjas. Eigenlijk een heel simpele look, maar toch ontzettend stijlvol. Prima voor tijdens de late zomeravonden. Je straalt een vleugje rock ’n roll uit zonder dat het overdreven of te street is.

spijkerjas mannen jacket zomer 2019
Foto van Instagram Jonas Maier

Wil jij deze look rocken? Check dan onze selectie spijkerjassen voor mannen:

 

All denim look

Dit kan een hele toffe combinatie zijn, maar dan moet je het wel goed doen. Sommige mannen rocken deze look en lopen er heel stijlvol bij. Als de combinatie echter niet klopt kan je ook volledig de plank misslaan. Ga voor een jacket en jeans die redelijk bij elkaar passen, maar niet exact dezelfde wassing hebben. Deze look is redelijk opvallend, kies verder voor een basic T-shirt en ruwe boots.

Denim looks MAN MAN
Foto van Instagram Giaro Giarratana

Met een hoodie

Dit is een look die wat meer richting streetstyle gaat, maar zeker een prima look voor relaxte dagen of wanneer je je niet hoeft te kleden naar je werk. Het kan ook worden gedragen bij wat koudere dagen, de hoodie biedt je namelijk warmte. Het kan worden gecombineerd met bijna alle kleuren hoodies, maar wanneer je kiest voor zwart of grijs zit je altijd goed.

spijkerjas outfit mannen zomer 2019
Foto via Instagram philipdeml

Op een chino

Een spijkerjas kan ook zeker worden gecombineerd met een chino. Op deze manier heb je een toffe combinatie van een ietwat nettere broek met een casual jacket. De camel kleur van de chino zal je look een zomerse uitstraling geven. Combineer dit met een basic wit T-shirt en witte sneakers en je hebt een outfit die nooit uit de mode zal raken.

 

Denim jacket spijkerjas
Foto via Instagram Kosta Williams

Mocht een spijkerjas niet helemaal jouw ding zijn, dan kan je ook gaan voor een van deze leren jassen.