Harry Potter game: Wizards Unite

Niantic staat bekend als een van de grootste game ontwikkelaars op het gebied van augmented reality. Hier wordt de informatie over de werkelijke wereld heen gelegd. In 2016 verscheen de game van Pokémon Go, wat een enorm succes was. Meer dan 500 miljoen spelers over de hele wereld zijn gemeten, wat natuurlijk bizarre cijfers zijn. Nu, zo’n 3 jaartjes later, denken ze dit alweer te gaan overtreffen met een Harry Potter game.

Je zult de films of de boeken van Harry Potter ongetwijfeld kennen. Deze reeks aan films gaan nu vertaald worden in een gave augmented reality game. Wizards Unite zal de game gaan heten maar over de release datum is nog niet veel bekend. Toch worden we vandaag al gepleased met de nieuwe trailer. Je zult zien dat net zoals bij Pokémon GO, je de echte wereld weer moeten verkennen om in de virtuele Harry Potter wereld je stappen te maken en doelen te bereiken. Check hier de gave trailer van de de aankomende Harry Potter game: Wizards Unite.

 

Niet alleen de game lijkt eraan te komen, ook komen alle Harry Potter films binnenkort op Netflix. Zo kun je alvast de verhaallijn weer opfrissen.