De succesvolle carrière van Heleen van Royen

Helene Margeratha Kroon, ook wel beter bekend als Heleen van Royen, is een Nederlandse romanschrijfster en voormalig columniste.

In het jaar 2000 debuteerde Heleen als romanschrijver met De gelukkige huisvrouw. Hierin stond de zelfmoord van haar vader centraal. Haar roman werd een grote hit. Het verscheen in maar liefst elf verschillende landen en werkt bewerkt tot een filmscenario en een toneelstuk. Kortom: een succesvoller debuut kan bijna niet. Volgende romans volgden in de jaren daarop: Godin van de nacht (2003), De ontsnapping (2006) en De mannentester (2009).

Ze gaat wederom uit de kleren

In het jaar 2006 liet Heleen van Royen zich samen met haar ex-man vastleggen op beeld voor het blad Playboy. We kunnen dus wel stellen dat ze niet bang is voor de camera. Hoewel dit al weer zo’n zestien jaar geleden is, laat ze op Instagram zien dat ze nog altijd ‘still alive’ is, zoals haar bijschrift vertelt.

Om haar 57e verjaardag te vieren, plaatste Heleen van Royen namelijk een opvallende spiegelfoto. Ze draagt alleen haar ondergoed, in combinatie met een paar lange laarzen. Als je goed naar de Instagram-foto kijkt, dan heeft ze wat weg van het plaatje op de achtergrond. Wat ons betreft mag ze toegevoegd worden aan ons lijstje met de mooiste Nederlandse vrouwen boven de 40.

Zie de Instagram-foto van Heleen hieronder:

Wanneer je haar Instagram bezoekt, dan zie je al dat Heleen  vaker opvallende foto’s en spiegelfoto’s deelt met haar volgers. Zie hieronder meer leuke foto’s van de Instagram van Heleen van Royen: