Moeder Heidi en dochter Lenni Klum: het boegbeeld van Duitse schoonheid

Heidi Klum is een Duits model en ook te zien als tv-presentatrice. Zo werd ze bekend uit de ‘swimsuit’ edition van Sports Illustrated en heeft ze in haar carrière voor meerdere grote merken model gestaan. Ze was ook jaren te zien als een van de angels in de Victoria Sectret Fashion Show. Maar ze staat niet alleen zelf als model voor de camera, want zo heeft ze haar eigen televisieserie in Duitsland: Germany’s Next Topmodel, waarvan momenteel alweer het tweede seizoen wordt uitgezonden. Daarnaast is ze ook nog eens de presentatrice van het Amerikaans designprogramma Project Runway en jurylid van America’s Got Talent.

En met zo’n mooie vrouw als Heidi Klum, kan het dan ook niet anders dat haar dochter er ook goed uitziet. Want haar 19-jarige dochter Leni Klum is net als haar moeder werkzaam als model. Zo maakte Leni Klum haar professionele debuut samen met haar moeder voor de uitgave van Vogue Duitsland van januari/februari in 2021, en sindsdien heeft ze nog regelmatig samen met haar moeder geposeerd, onder andere voor verschillende lingeriecampagnes.

Kritiek op de fotoshoot

Ondanks de prachtige foto’s die ze samen maken hebben ze toch weleens te maken met kritiek. Zo moest Klum in het verleden al de reactiemogelijkheid op haar verschillende socialemediakanalen uitschakelen omdat ze teveel negatieve reacties kreeg. “Een fotoshoot doen met je moeder in lingerie is nog steeds raar” en “Ik zou me schamen om op deze manier te pronken met mijn dochter” zijn een voorbeeld van een aantal reacties die ze over zich heen kreeg. Toch weerhield het haar er niet van om opnieuw samen met haar dochter te poseren voor de kerstcampagne van het lingeriemerk Intimissimi. Ondanks dat deze shoot opnieuw voor veel kritiek heeft gezorgd, zijn de foto’s erg mooi geworden. En deze plaatste ze dan ook vol trots op haar Instagramaccount.

Inmiddels hebben de foto’s op haar Instagram-pagina al bijna 184.000 likes gekregen en ondanks de vele negatieve reacties zijn er gelukkig ook veel positieve reacties op de shoot. Zie de foto’s hieronder:

leni en heidi klum intimissi leni en heidi klum intimissi leni en heidi klum intimissi