Hawaiiaanse Bar in Amsterdam

In de binnentuin van NH collection Grand Hotel Krasnapolsky is onlangs een Hawaiiaanse bar geopend die de naam Golden Palm Bar draagt. Het is een pop-up terras in Tiki stijl, met een Hawaiiaans menu. Zo zal je er kunnen genieten van de heerlijkste cocktails en bites. Middenin het centrum van Amsterdam, aan de Dam, kan je terecht bij deze met zonovergoten binnentuin. Maak je alvast maar klaar want dit is de zomerhotspot van Amsterdam van 2020.

Hawaiiaanse bar

Het team van Bar The Tailor heeft het cocktailmenu ontwikkeld. Dit hebben ze gedaan door als basis het thema ‘tropische zomer’ te gebruiken. Een cocktail die je hier kan drinken is bijvoorbeeld de Summer Garden Spiritz of een Tutti Fruitti Colada. Ook de bites zijn helemaal ondergedompeld in Hawaiiaanse stijl. Zo kan je er een Hawaiiaanse Poké Bowl of Huli Huli BBQ Chicken met ananaschutney krijgen.

Uitstekend barteam

Eén ding is zeker: je krijgt hier hoogstaande cocktails voorgeschoteld. In het internationale barteam zitten namelijk een aantal gevestigde namen in de cocktailwereld. Zo was James Chaib winnaar van de Nederlandse World Class Cocktail Competitie. Daniele Volpe behoort ook tot één van de beste. Dat je hier intens gaat genieten staat dan ook vast.

Golden Palm

Openingstijden

De Hawaiiaanse bar is elke dag van de week geopend van 12 tot 8. Als je van tevoren reserveert zal er vast wel een plekje voor je vrij zijn. Zorg er in ieder geval voor dat je hier in de zomer minimaal één keer naartoe gaat, want spijt krijg je zeker niet.

Ben jij nou een man die meer van de speciaalbieren is? Dan zou je naar één van deze bierbrouwerijen in Amsterdam moeten gaan die de beschikking hebben over een top terras.