Waar gaat Hold Tight over?

Goed nieuws vanuit Netflix! Er staat weer een nieuwe spannende serie van Amerikaanse schrijver Harlan Coben online. De nieuwe serie, Hold Tight, speelt zich af in de Poolse hoofdstad Warschau en heeft net als zijn andere titels, een spannend mysterie dat opgelost moet worden. De hoofdrollen worden gespeeld door de Poolse acteurs Magdalena Boczarska en Leszek Lichota. Verder spelen Krzysztof Oleksyn, Grzegorz Damiecku, Agata Labno en Mikolaj Sliwa de andere grote rollen.

Net als in de serie The Woods, speelt ook Hold Tight zich af in Polen. Volgens Harlan Coben is deze nieuwe serie zelfs een vervolg op The Woods omdat er vragen worden beantwoord over wat er met de personages uit The Woods is gebeurd. Maar waar gaat deze nieuwe serie dan over?

De getrouwde Anna en Michal Barczyk en hun zoon Adam leven een rustig leven in een welvarende buitenwijk van Warschau. De lokale gemeenschap is voornamelijk rustig, maar de sfeer slaat volledig om wanneer Adam, kort na het overlijden van zijn beste vriend, plotseling verdwijnt. De ouders van de jongen en de mensen in de buurt proberen er alles aan te doen om de kinderen te beschermen, maar het leven in de hechte gemeenschap begint te zich ontrafelen. Steeds meer geheimen en leugens komen aan het licht en de vraag blijft wat er met Adam is gebeurd. Als dat maar goed komt. 

Hold Tight Netflix Coben

Harlan Coben staat garant voor succesvolle series

Hold Tight is niet de eerste serie van Amerikaanse schrijver Harlan Coben en ook zeker niet de laatste. In 1990 verscheen zijn eerste thriller Play Dead en volgenden er veel anderen, waaronder de bekende Myron Bolitar-reeks. Coben’s thrillers zijn vooral gericht op familie situaties en de donkere underbelly van een gemeenschap. De thrillers hebben een complexe plot en spelen zich in verschillende landen en steden af. Netflix heeft tot nu toe zeven titels omgetoverd naar succesvolle series. De allereerste serie die op Netflix verscheen, was The Stranger in 2020. Na dit grote succes kwamen er al snel andere verfilmde titels op het online streamingsplatform en er lijkt geen eind aan te komen. En gelukkig maar, want mysterieuze thrillers als die van Coben zijn nergens anders te vinden.

Benieuwd geworden naar Hold Tight? De serie is sinds 22 april te zien op Netflix. Heb je Hold Tight al gezien en ben je nu reuze benieuwd naar andere titels? Check dan even de Coben-series die nu op Netflix te zien zijnZet de popcorn maar klaar.