Hakim Ziyech zijn carrière

Hakim Ziyech (29) is op de Nederlandse voetbalvelden niet meer weg te denken. Ziyech heeft voor vele Nederlandse clubs gespeeld zoals sc Heerenveen, FC Twente en AFC Ajax. Na zijn succesvolle periode bij Ajax staat hij hier in Nederland dan ook bekend onder de bijnaam “The Wizard”.

In 2020 maakte hij de overstap van Ajax naar Chelsea waar hij grote successen heeft geboekt zoals het winnen van de “cup met de grote oren”.  Ook heeft hij op het WK in Qatar samen met het Marokkaanse elftal een ongelooflijke prestatie neergezet. De Marokkaans international heeft dus een top jaar achter de rug.

Prachtige appartement in Amsterdam-West

Hakim Ziyech heeft al een huurder gevonden voor zijn appartement in Amsterdam-West. De huur voor deze woning bedraagt 3.250 euro per maand en er gold een eenmalige waarborgsom van 6.500 euro. Voor dit bedrag krijg je dan ook een appartement met vier kamers en een woonoppervlakte van 108 vierkante meter. De geschatte woningwaarde van dit appartement zit tussen de 868.000 en 960.000 euro.

Dit fraaie appartement aan de Nassaukade is in 1910 gebouwd en recentelijk gerenoveerd. Het huis beschikt over twee slaapkamers, een badkamer, een eetkamer met een zeer luxe keuken en maar liefst drie balkons met een prachtig uitzicht over de Singelgracht. Kortom, een prachtige woning voor de baltovenaar.

Het appartement van Hakim Ziyech bevindt zich op fietsafstand van het centrum van Amsterdam. Door de centrale ligging ben je met de fiets overal binnen no time. De woning is uiteraard ook goed bereikbaar met de auto en zijn er in de omgeving genoeg bus en tramhaltes in verbinding met het centraal station. Zie een aantal foto’s van de woning hieronder of kijk op Bekende Buren:

Hakim Ziyech woning Amsterdam

Hakim Ziyech woning Amsterdam