Hailey Bieber (meisjesnaam Baldwin) kennen we natuurlijk allemaal wel. Niet alleen is zij de vrouw van zanger Justin Bieber, ook is ze model en een televisiepersoonlijkheid. Wie onthoudt dat mooie gezicht van haar nou niet? Het is niet alsof ze namelijk ook nog model voor haar eigen skincare-lijn is genaamd Rhode…

Wie is Hailey Bieber?

Hailey werd geboren op 22 november 1996 in Tucson, Arizona (VS) als dochter van grafisch ontwerper Kennya Deodate-Baldwin en de jongste van de broers Baldwin, Stephen. Haar moeder is een Braziliaanse van Italiaanse en Portugese afkomst en haar vader is van Ierse, Engelse, Schotse, Franse en Duits afkomst. Kortom, Hailey is een hele mix.

Leven in de spotlight

Hailey begon al op jonge leeftijd met modellenwerk. Het eerste bureau waar ze voor tekende was Ford Models en haar eerste commerciële campagne was voor het kledingmerk French Connection terug in de winter van 2014. Ze maakte haar catwalkdebuut voor Topshop en de Franse modeontwerper Sonia Rykiel in oktober 2014. In de jaren erna is ze uitgegroeid tot een erg bekend gezicht binnen in de modellenwereld. Ze heeft voor vele grote merken gelopen en shoots gehad, zoals Tommy Hilfiger, Dolce & Gabbana, Moschino, Ralph Lauren en Guess.

Liefdesleven van Justin en Hailey Bieber

Hailey is dus getrouwd met de Canadese zanger Justin Bieber. Wat leuk is om te weten, is dat Hailey en Justin elkaar al kenden terug in 2009. Ze leerden elkaar namelijk backstage kennen bij een van de Today show optredens van Justin.

Na meerdere keren geruchten ontkend te hebben, is het stel opnieuw in contact gekomen in 2014 bij een kerk. Hoewel de twee uiteindelijk een “dramatische” breuk hadden in 2016, vonden ze elkaar weer in juni 2018. En dat leidde tot een verloving van het stel in de Bahama’s. Ze trouwden in september 2018 en zijn sindsdien al jaren gelukkig samen. Zorgen om geld voor de bruiloft was er in ieder geval niet. Het vermogen van Justin en Hailey Bieber is ongekend hoog.

Instagram in vuur en vlam

Natuurlijk is Hailey geen onbekende. Haar Instagram-pagina heeft namelijk 48.5 miljoen volgers, wat ons helemaal niks verbaast, Naast foto’s van haar dagelijks leven plaatste ze ook graag lingerie foto’s voor het merk Victoria’s Secret. Check it out: