Gwen van Poorten is een veelzijdige dame

Gwen van Poorten is werkelijk van alle markten thuis. De knappe Brabantse begon haar carrière ooit als model, waarna ze haar werkende leven voortzette als presentatrice voor onder meer BNNVARA. Ze begon als vj voor de muziekzender Xite, waarna ze de overstap naar de televisie maakte. Aldaar presenteerde ze het programma De Social Club ging presenteren. Later dat jaar werd ze verslaggever voor Spuiten en Slikken. Bij BNNVARA stopte ze in 2018.

Na dat afscheid was Gwen nog te zien in verschillende programma’s. Nu is ze vooral druk met haar goedlopende podcasts #METZNALLEN de Podcast en De Grote Gwen en Geraldine Show, de laatste samen met presentatrice Geraldine Kemper.

Ook op Instagram timmert de brunette aardig aan de weg. Op dat platform heeft ze inmiddels al zo’n 214.000 volgers behaald. Dat duizendtal volgers verblijdt ze regelmatig met interessante kiekjes, iets wat ze in het kader van haar 34e verjaardag nu ook doet.

De Brabantse brunette deelt verjaardagsfoto in kort jurkje

Op de foto is te zien dat Gwen op een feestje staat, in een wel heel kort jurkje. Het onderschrift bij de foto luidt: “34!!! Het was leuk geweest als mensen me op mijn 24e hadden kunnen vertellen hoe fantastisch het zou voelen om 34 te worden. Tieners en twintigers, laat je niet gek maken door oude zure mensen. Ouder worden is een feestje. Dit vond ik de leukste foto van dit jaar. Benieuwd naar de volgende.” Bekijk de desbetreffende foto van het Instagramaccount van Gwen van Poorten hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)